Rīgas sabiedriskais transports atsāk kursēt pēc grafika; situācija labāka nekā ceturtdien (11)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Rīgā sastrēgumi piektdien mazinās un sabiedriskais transports pamazām atsāk kursēt pēc grafika, aģentūrai BNS pastāstīja Rīgas sabiedriskā transporta uzņēmuma «Rīgas satiksme» preses sekretārs Viktors Zaķis.

Viņš sacīja, ka piektdienas rītā plkst.8 sabiedriskais transports galvaspilsētā kursēja pēc grafika, bet ap plkst.10 trolejbusi un autobusi kavēja aptuveni 40 minūtes, tomēr tas bijis mazāk nekā 21.maija rītā. «Rīts izskatās labāk nekā vakar,» piebilda Zaķis.

Vienlaikus viņš atzīmēja, ka nevar prognozēt kāda būs satiksme vakarā, tāpēc aicināja rēķināties ar iespējamiem sabiedriskā transporta kavējumiem.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka Austrumu partnerības samitā Rīgā ceturtdien, 21.maijā, un piektdien noteikti plaši drošības pasākumi, tostarp satiksmes ierobežojumi.

Austrumu partnerības samits Rīgā notiek Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē ietvaros.

«Rīgas satiksme» nodrošina Rīgā pasažieru pārvadājumus ar autobusiem, tramvajiem un trolejbusiem. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Rīgas dome.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu