Foto: Vecrīgā jauns pašmāju apavu zīmola veikals (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Turpmāk apavu zīmola «Elīna Dobele» apavi un aksesuāri būs pieejami dizaineres Elīnas Dobeles atvērtajā koncepta veikalā - Vecrīgā, Vaļņu ielā 12. Apskati foto no veikala atvēršanas.

«Elīna Dobele» veikalā starp zīmola apaviem un aksesuāriem ir atrodami arī citu, jaunu un progresīvu modes mākslinieku darbi: starptautiski atzītās Beļģu modes dizaineres Lena Lumelsky un talantīgā Kanādas dizainera Thomas Bálint apģērbi, Beļģu rotu mākslinieka Heaven Tanudiredja modes aksesuāri, kā arī Baibas Ripas adījumi.

Elīnas Dobeles iecere ir turpināt piedāvāt veikala apmeklētājiem jaunu, Latvijā vēl neredzētu starptautisku dizaineru darbus. Pārdomātā izvēle ar kuriem dizaineriem sadarboties ir pamatota ar līdzīgo domāšanas veidu, dizaina redzējumu un izpildījuma kvalitāti.

«Plānojot atvērt jaunu veikalu nolēmu, ka vēlos papildus saviem apaviem un aksesuāriem klientiem piedāvāt oriģinālu dizaineru apģērbus un rotas. Turklāt man ir būtiski divi aspekti – dizaina vīzija un izpildījuma kvalitāte. Visu manā veikalā pārstāvēto dizaineru apģērbi un aksesuāri tiek izgatavoti lēnā roku darba procesā - vai nu pašu ateljē vai izmantojot vietējo meistaru prasmes,» stāsta Elīna Dobele. «Mums ir jāatgriež Vecrīgai tās patiesais statuss - Rīgas progresīvās kultūras dzīves centrs!»

Elīna Dobele ieceri par dizaina apaviem aizsāka 2009. gadā un kopš šī laika veiksmīgi darbojas apavu dizaina jomā. 2011. gada martā tika atvērts apavu veikals – «ZoFA» ateljē, Antonijas ielā. 2013. gadā zīmols «ZoFA» pārsaukts dizaineres vārdā un izveidots zīmols » Elīna Dobele». Elīna Dobele vārds izskanējis arī pāri Latvijas robežām: daudzgadēja dalība Parīzes modes nedēļas pasākumos (2013, 2014), dalība Toronto modes nedēļā (2014). Apavus iespējams iegādāties arī citos modes koncepta veikalos Japānā, Nīderlandē, Vācijā, Kanādā, Austrijā un ASV.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu