Aminatas «Love Injected» remiksi nākuši klajā Vācijā (53)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22.maijā vācu deju mūzikas ierakstu kompānija «Dos Or Die Records» laida klājā Aminatas Savadogo šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursa fināldziesmas «Love Injected» remiksus, kurus veidojuši trīs Latvijā pazīstami dīdžeji DJ «Makree», «Tommy U&Tob Luii», kā arī «[Ex] da Bass», informēja mūziķu pārstāve Ilze Jansone.

«Mēs Aminatu pamanījām laimīgas nejaušības pēc. Viens no remiksētājiem - [Ex] da Bass - ir mūsu leibla draugs, viņš mums pastāstīja par šo lielisko dziedātāju no Latvijas, atsūtīja arī dziesmas remiksus un pastāstīja, ka Aminata šogad pārstāvēs Latviju Eirovīzijā. Mēs tos noklausījāmies un momentā sajutām milzīgo enerģiju un dziļo emocionālo izpildījumu, lieki piebilst, ka mēs nevilcinājāmies ne mirkli un noslēdzām līgumu ar Aminatu. Mēs uzskatām, ka Aminatai ir reālas izredzes finālā cīnīties par augstām vietām, mēs noteikti Aminatu un Latviju atbalstīsim finālā, viņai noteikti piemīt tā īpašā dzirksts, kas ļauj sasniegt virsotnes,» stāstīja izdevniecības «Dos Or Die Records» pārstāvis Karls Olivers Gedike jeb «D.O.N.S».

«Man ir liels prieks, ka Aminata ir tikusi lielajā finālā un mūsu remiksus izdod tieši šī prestižā ierakstu kompānija. Tas ir lieliski! Zinu, ka sadarbībai šī projekta ietvaros būs arī turpinājums. No sevis vēlos pateikt milzīgu paldies visiem, kuri par Aminatu nobalsoja un vēl balsos finālā - īpaši latviešiem ārzemēs,» stāstīja dīdžejs «[Ex] da Bass».

Visi remiksi pieejami «iTunes», un tos iespējams noklausīties «Soundcloud»:

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu