Pols Makartnijs un «Lady Gaga» ierakstīs filmas skaņu celiņu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu mūziķis Pols Makartnijs un amerikāņu popdīva «Lady Gaga» kopīgi ierakstīs bērnu filmas «High in the Clouds» skaņu celiņu.

Filma balstīta uz Makartnija 2005.gadā iznākušo piedzīvojumu romānu bērniem.

«Lady Gaga» gada sākumā sociālajā tīklā «Instagram» ievietoja fotogrāfiju no ierakstu studijas, kurā viņa bija redzama ar Makartniju un grupas «Pearl Jam» ģitāristu Maiku Makrīdiju. «Man bija skaists ieraksts ar seru Polu Makartniju un draugiem. Es strādāju pie viena no saviem daudzajiem slepenajiem projektiem! Fantastiski mūziķi un atmosfēra, daudz smieklu,» viņa rakstīja.

Dziedātāja arī atklāja, kā sākusies abu mūziķu sadarbība. «Nekad neaizmirsīšu, kā viņš man pagājušogad piezvanīja ar sadarbības piedāvājumu, bet es noliku klausuli. Domāju, ka mani mēģina izjokot!» viņa atzina.

Filmas «High In The Clouds» režisors ir Kodijs Kemerons, kurš veidojis populāro bērnu kinolenti «Cloudy With A Chance Of Meatballs 2» («Mākoņains, gaidāms kotlešu lietus 2»).

Makartnija grāmatas galvenais varonis ir vāverēns, kura mājas izpostījuši cilvēki. Sekojot mātes padomam, viņš dodas meklēt slepenu salu Animāliju, kurā patvērušies dzīvnieki.

Šonedēļ Makartnijs intervijā laikrakstam «London Evening Standard» sacīja, ka sadarbība ar mūsdienu populārākajiem mūziķiem liekot viņam justies jaunam. «Ir labi sadarboties ar dažādiem māksliniekiem,» uzskata bijušais «The Beatles» dalībnieks. «Mans noslēpums - es esmu ļoti atvērts visa veida piedāvājumiem. Es joprojām jūtos tā, it kā man būtu 30 gadi.»

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu