Aģente pēc ilgāka pārtraukuma komentē Šūmahera veselības stāvokli (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Bijušā «Formulas-1» pilota Mihaela Šūmahera aģente Sabīne Kēma norādījusi, ka sacīkšu braucēja atlabšanas procesā «ir vērojams progress, taču cilvēkiem jāatceras, cik nopietnas ir Šūmahera traumas,» vēsta ārvalstu mediji.

Lai arī iepriekš Šūmahera ģimene un pati Kēma atteicās komentēt F-1 leģendas veselības stāvokli, lai izvairītos no dažādām spekulācijām, pagājušās nedēļas nogalē pēc ilgāka pārtraukuma Kēma tomēr medijiem pauda informāciju par Šūmahera rehabilitācijas procesu.

Kēma uzsvēra, ka rehabilitācijas procesā ir vērojams progress, taču no plašākiem komentāriem atturējās, vien norādot, ka cilvēkiem ir jāsaprot, cik nopietnas ir Šūmahera gūtās traumas.

Tiek atgādināts, ka 2014.gada septembrī Šūmahers no slimnīcas Šveicē tika pārvests uz ģimenes īpašumu, kurā turpina rehabilitācijas procesu. Pēc Šūmahera pārvešanas sportista ģimene, kā arī Kēma paziņoja, ka turpmāk medijiem netiks izpausta informācija par Šūmahera veselības stāvokli.

Iepriekš vēstīts, ka 2013.gada decembra beigās Francijas Alpos negadījumā cieta un smagu galvas traumu guva bijušais F-1 čempions Mihaels Šūmahers. Viņš vairākus mēnešus atradās mākslīgajā komā, taču pēc tam tika no tās pamodināts.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu