Ko par Aminatas dziesmu «Love Injected» domā ārzemnieki (80)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ar grandiozu šovu 23.maija vakarā noslēdzās 60.starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss, kurā Latvijas pārstāve ar pašas sacerēto dziesmu ierindojās sestajā vietā.

Pēc cilvēku atsauksmēm sociālajos tīklos un internetā varēja noprast, ka daudzi latviešu beidzot ir sajūsmā par Aminatas dziesmu «Love Injected» un beidzot nekaunas par savas valsts pārstāvi Eirovīzijā. Arī vairāki ārvalstu žurnālisti mēģinājumos izteikuši atzinību gan par dziesmas, gan iespaidīgā tērpa izvēli.

23. maija vakarā latviešu sociālo tīklu lietotāji aktīvi sekoja līdzi Eirovīzijas norisei un turēja īkšķus par Aminatu, tomēr, ko par viņas uzstāšanos domā cilvēki no citām valstīm? Aminatas dziesma «Love Injected», tulkojot latviski, nozīmē «Mīlestības Injekcija», daudzi cilvēki, kuri ikdienā runā angļu valodā, īsti nav izpratuši, kāpēc tā nosaukta dziesma.

Arī par tērpa izvēli cilvēku viedokļi atšķiras - dažiem kleita likās iespaidīga, bet dažiem mazliet par traku... Lai arī lielākā neizpratne cilvēkiem radās par dziesmas nosaukumu, uzstāšanās un Aminatas priekšnesums daudziem patika.

Lūk, daži no spilgtākajiem tvītiem Eirovīzijas norises laikā, 23.maijā.

Komentāri (80)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu