Deivids Duhovnijs: Es labprāt filmētos jaunās «X-failu» sērijās (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Deivids Duhovnijs paudis gatavību turpināt spēlēt izmeklētāja Foksa Maldera lomu pēc tam, kad būs beigušās nākamgad paredzētās sešas seriāla «The X-Files» («X-faili. Slepenās lietas») sērijas.

«Šorīt saņēmu pirmo scenāriju,» Duhovnijs sacīja intervijā žurnālam «Entertainment Weekly». «Es to izlasīju pirms stundas un sāku raudāt jau pirmajā lappusē. Bija tik dīvaini redzēt vārdus uz lapas. Tas nebija saistīts ar pašu scenāriju.»

«Šķita, ka ilgi esmu to gaidījis. Mēs to sākām plānot jau sen. Bija vajadzīgs laiks, lai visus cilvēkus sapulcinātu vienā vietā un parakstītu līgumu ar «Fox». Mēs par to sākām runāt pirms apmēram diviem gadiem, taču tagad pienākusi jautrākā daļa,» sacīja aktieris.

Uz jautājumu, vai viņš apsvērtu piedalīšanos vēl citās «The X-Files» sērijās, Duhovnijs atbildēja apstiprinoši. «Es labprāt filmētos jaunās sērijās. Neesmu pārliecināts, vai šajā savas dzīves posmā tā varētu būt 20 sēriju sezona, nezinu arī, vai Džiliana piekristu,» norāda Duhovnijs. «Taču domāju, ka visi ir atvērti tam, kas varētu notikt pēc tam. Mēs neatgriezāmies ar domu pielikt punktu.»

«Fox» martā paziņoja, ka tiks izdotas sešas jaunas «The X-Files» sērijas. Galvenajās lomās atgriezīsies Duhovnijs, Džiliana Andersone un Mičs Piledži, bet seriālu veidos oriģinālo sēriju autors Kriss Kārters.

Pirmā no sešām sērijām tiks izrādīta svētdien, 25.janvārī. Otrā sērija sekos jau nākamajā dienā. Pārējās četras sērijas iznāks pirmdienas vakaros ar nedēļas atstarpi.

Godalgotais seriāls tika demonstrēts no 1993. līdz 2002.gadam. Seriālā «The X-Files» attēloti Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) aģentu Foksa Maldera un Danas Skallijas piedzīvojumi, izmeklējot paranormālas parādības. Seriāls saņēmis 16 «Emmy» balvas un piecus «Zelta globusus».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu