Dženifera Anistone un Ouens Vilsons atkal filmējas kopā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Drīzumā kinoteātros rādīs komēdiju, kurā kopā filmējas aktieri, kas patīk visiem šā žanra cienītājiem, – Dženifera Anistone un Ouens Vilsons. Pēdējoreiz viņu ceļi krustojušies pirms septiņiem gadiem filmas «Mārlijs un es» uzņemšanas laukumā. 

Šoreiz zvaigznes satikušās pikantajā komēdijā «Kā kļūt par zvaigzni Brodvejā» («She‘s funny that way“). Dženifera Anistone tēlo taisnprātīgu psiholoģi, kas nekautrējas pacientiem teikt taisnību. Uz viņas kušetes zvilnējuši daudzi filmas varoņi, bet tiem, kuri izvairījušies no šī goda, psiholoģe tik un tā pamanījusies izskaidrot dzīves patiesību.

O. Vilsons filmā tēlo Brodvejas režisoru. Viņa varonim piemīt dīvainība – viņš meitenēm pēc izsaukuma piedāvā 30 tūkstošus dolāru, lai viņas atteiktos no līdzšinējā dzīvesveida un tiektos pēc sava sapņa piepildījuma. Kad viena no meitenēm (Imodžīna Pūtsa) piekrīt režisora nosacījumiem, sākas traka jezga, un tajā tiek ierauti gandrīz visi filmas varoņi.

Filmas «Kā kļūt par zvaigzni Brodvejā» režisors Pīters Bogdanovičs ir Holivudas ilgdzīvotājs. Runājot par filmas aktieriem, režisors izceļ O. Vilsona tipāžu, kurā naivu ārieni papildina pievilcība, un tas, pēc režisora domām, ir ļoti seksīgi. Dž. Anistone ne reizi vien bijusi planētas skaistāko slavenību sarakstu virsotnē. Tagad 45 gadu vecumā seriāla «Draugi» zvaigzne joprojām ir enerģiska un burvīga. Bez šiem diviem aktieriem filmā redzēsim vēl daudz spilgtu varoņu. No šīs filmas gaidīt ko īpašu var tāpēc vien, ka viens no tās producentiem ir Vess Andersons, kas producējis slaveno «Viesnīcu «Diženā Budapešta»» .

Mūsu kinoteātros komēdija «Kā kļūt par zvaigzni Brodvejā» skatāma jau no 5. jūnija.

Reklāma:

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu