Labdaris.lv paceļ labdarību Latvijā jaunā līmenī

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena no lielākajām Latvijas labdarības organizācijām Labdaris.lv, kas sniedz iespēju gan privātpersonām, gan uzņēmumiem palīdzēt slimiem un trūcīgiem bērniem, aktīvi attīsta sociālo darbību Latvijā un paceļ to jaunā līmenī.

Labdarības fonda Labdaris.lv priekšsēdētājs un dibinātājs Aleksandrs Čistovs stāsta: «Tad kad mēs veidojām šo labdarības projektu, viena no mūsu prioritātēm bija labdarības un sociālās darbības nepārtraukta attīstība un uzlabošana Latvijā. Katru dienu mēs novērojam Latvijas, Eiropas un citu pasaules valstu organizāciju darbību, analizējam iegūto informāciju un izstrādājam metodes, kas ļautu mūsu darbu padarīt profesionālāku un kvalitatīvāku.

Piemēram, mums ir izdevies pilnībā atslogot mūsu organizāciju no administratīvajiem izdevumiem. Tajā nav algu, nav īres maksu un citu administratīvo tēriņu. Tas nozīmē, ka visi ziedojumi līdz pat pēdējam centam tiek tērēti tikai mērķtiecīgai palīdzībai bērniem. To ir izdevies panākt pateicoties sadarbībai ar dažādām profesionālām organizācijām, kas ir apvienojušās Latvijas Labdaru Asociācijā un sniedz vispusīgu atbalstu. Un kopā mēs varam daudz vairāk.

Vēl no citiem mūs atšķir tas, ka ziedojumus saņem tie, kam palīdzība ir tiešām nepieciešama, jo visi labdarības projekti ir rūpīgi pārbaudīti un atlasīti. Pirms uzsākt ziedojumu vākšanu, sociālais darbinieks tiekas ar palīdzības lūdzēju, rūpīgi pārbauda, vai palīdzības lūdzējs nav uzsācis līdzekļu vākšanu citās organizācijās, lai novērstu iespējamās krāpnieciskās shēmas, kā arī sazinās ar sociālo dienestu palīdzības lūdzēja dzīvesvietā un veic citas darbības, lai novērstu krāpšanos. Tas nozīmē, ka mēs garantējam, ka visas ziedojumu vākšanas, kuras notiek Labdaris.lv paspārnē, tiešām tiek veiktas, lai palīdzētu bērniem.

www.labdaris.lv

Šajā labdarības portālā katrs interesents varēs:

  • Saņemt informāciju par tiem, kam ir vajadzīga palīdzība;

  • Apskatīties nepieciešamās un jau savāktās summas skaitītājus;

  • Sniegt materiālo atbalstu caur bank link vai veikt maksājumu caur internetbanku, izmantojot rekvizītus;

  • Ziedot, zvanot uz labdarības tālruņiem;

  • Piedāvāt jebkādu citu palīdzību, sazinoties ar projekta administrāciju;

  • Apskatīt to cilvēku sarakstu, kas jau ir ziedojuši;

  • Izlasīt jaunumus un atskaites par katram trūkumcietējam sniegto palīdzību, kā arī sekot līdzi notikumu attīstībai katra trūkumcietēja dzīvē;

  • Pierakstīties uz jaunumu izsūtīšanu par jauniem trūkumcietējiem.

<u>Labdaris.lv</u>

Jāatzīmē, ka projektam Labdarības Fonds Labdaris.lv Latvijas Republikas Finanšu Ministrija ir piešķīrusi sabiedriskā labuma organizācijas statusu, kas apliecina, ka projekts Labdarības Fonds Labdaris.lv atlasa tikai sabiedrībai svarīgus projektus, kuri risina konkrētas problēmas.

Projekta moto ir «Reāla palīdzība reāliem cilvēkiem». Un, kā sauklis aicina, kopā mēs varam sniegt reālu palīdzību reāliem cilvēkiem!»

www.labdaris.lv

Rekvizīti:

Nosaukums: Biedrība «Latvijas Labdaru Asociācija Labdaris.lv»

Reg. Nr: 40008173130

Jur. adrese: Akadēmijas laukums 1- 1011, Rīga, LV-1050

-SWEDBANK- Swift: HABALV22

LV43HABA0551037990069

-CITADELE- Swift: PARXLV22

LV79PARX0016130480002

paypal@labdaris.lv

www.labdaris.lv

Vairāk informācijas:

labdaris@labdaris.lv

(+371) 27035637

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu