Aminata šovasar uzstāsies Lietuvas lielākajā festivālā «Galapagai 2015» (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aminata Savadogo kā viena no galvenajām māksliniecēm šovasar uzstāsies lielākajā Lietuvas mūzikas un izklaides festivālā «Galapagai 2015», kas no 24.jūlija līdz 25.jūlijam notiks Zarasos, pavisam netālu no Latvijas robežas, aģentūru LETA informēja dziedātājas pārstāve Ilze Jansone.

Aminata «Galapagai 2015» uzstāsies ar koncertprogrammu «Inner Voice», kuru raksturo gan etniskas noskaņas, gan elektronika, deju mūzika, «soul» un «r'n'b». «Koncertprogramma nes mana debijas albuma nosaukumu, tā ir manu emociju, pārdomu un pārdzīvojumu krājums, tieši tāpat kā albums,» stāstīja Aminata.

«Galapagai» piecu gadu laikā ir izaudzis par lielāko brīvdabas mūzikas pasākumu kaimiņzemē Lietuvā. Kopumā festivālā piedalās vairāk nekā 40 grupas un dīdžeji no Baltijas valstīm, Lielbritānijas, Vācijas, Baltkrievijas un citām vietām. Latviju festivālā bez Aminatas pārstāvēs tādas latviešu grupas kā «Triānas parks» un «Laime pilnīga».

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu