Vai latvju tauta šodien atkal «uzrausies uz pilnmēnesi»? (14)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Portāls «Apollo» sazinājās ar astroloģi Gunu Kārkliņu, lai noskaidrotu, kā šajās dienās esošais pilnmēness varētu ietekmēt prezidenta vēlēšanu iznākumu, un kādas ir prognozes.

Telefonsarunā ar portālu Kārkliņa atklāja, ka precīzu rezultātu astroloģiski noteikt nav iespējams, jo nav zināms katra kandidāta precīzs dzimšanas laiks. Turklāt eksistējot ļoti daudz blakusapstākļu, ar kuriem zvaigžņu izkārtojumam maz sakara, proti, dažādas politiskas vienošanās un «shēmošana».

Taču ir divi svarīgi aspekti, kuri jāņem vērā. Viens no tiem ir vakardienas pilnā mēness fāze, kas iestājās plkst.19:19, un kuras ietekme ir jūtama vēl šodien. Šajā laikā nebūtu vēlams pieņemt svarīgus lēmumus, jo tas pārsvarā notiek emociju ietekmē. Pilnmēness ietekmē cilvēka psihoemocionālo stāvokli, tāpēc paaugstinās dažādu nelaimes gadījumu skaits un lēmumi tiek pieņemti «uz ātru roku».

Otrs aspekts ir Merkura atrašanās retrogrādā pozīcija. Šajā laikā īpaši izteikti ir dažādi pārpratumi, tāpēc nav ieteicams uzsākt jaunus projektus, pieņemt svarīgus lēmumus, parakstīt līgumus utt.

Guna Kārkliņa atzīst, ka «latvju tautai piemīt tendence «uzrauties uz pilnmēnesi»». Arī 1918.gadā Latvijas Republika 18.novembrī tika proklamēta pilnmēness ietekmē – pilnmēness mūsos ir «iekodēts».

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu