Lidsabiedrības rīcība raisa sašutumu «Germanwings» katastrofas upuru tuviniekos (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lidsabiedrības «Germanwings» katastrofā bojāgājušo cilvēku tuvinieki pauduši sašutumu par «Germanwings» mātes uzņēmuma – Vācijas aviokompānijas «Lufthansa» kavēšanos ar upuru mirstīgo atlieku atgriešanu tuviniekiem, vēsta aģentūra AFP.

Katastrofas upuru pārstāvji norādīja, ka sākotnēji upuru mirstīgās atliekas tuviniekiem bija paredzēt nogādāt 9. un 10.jūnijā, tomēr «Lufthansa» šonedēļ ar tuviniekiem sazinājusies, lai paziņotu par kavēšanos.

«Dusmas un izmisums pieaug,» savā vēstulē lidsabiedrībai norāda 16 aviokatastrofā bojā gājušu jauniešu ģimenes no Vācijas.

Minēto jauniešu bēres ģimenes bija paredzējušas rīkot jau sākot ar 12.jūniju.

Kavēšanos ar mirstīgo atlieku atgriešanu «Lufthansa» skaidro ar «jaunām administratīvām darbībām».

Savukārt «Germanwings» pārstāvji norādīja, ka kļūdas konstatētas katastrofas upuru nāves apliecību izsniegšanas procesā.

Lidsabiedrības sola darīt visu iespējamo, lai rastu ātru risinājumu pašreizējai situācijai.

Tomēr konkrēti datumi katastrofas upuru mirstīgo atlieku atgriešanai šobrīd netiek minēti.

Kā vēstīts, «Lufthansa» zemo cenu struktūrvienības «Germanwings» otrais pilots Andreass Lubics šā gada martā apzināti nogāza lidmašīnu, un šajā katastrofā bojā gāja 150 cilvēki.

Tiek uzskatīts, ka 27 gadus vecais Lubics cietis no depresijas un domājis par pašnāvību, tomēr viņa rīcības motīvi nav līdz galam skaidri.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu