Supermodele Keita Mosa uzvedības dēļ iekuļas nepatikšanās (4)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu supermodele Keita Mosa svētdien tika izsēdināta no lidmašīnas Londonas Lūtonas lidostā «traucējošas» izturēšanās dēļ, ziņoja Lielbritānijas raidsabiedrība BBC.

Policija, neapstiprinot personas identitāti, pavēstīja, ka palīdzējusi personālam eskortēt pasažieri no lidmašīnas, jo «bija ziņots, ka pasažiere izturējusies traucējoši».

«Viņai netika izvirzītas oficiālas sūdzības, un viņa netika aizturēta,» sacīja Bedfordšīras grāfistes policijas preses sekretārs.

Incidents notika, kad zemo cenu aviosabiedrības «easyJet» lidmašīna svētdienas pēcpusdienā ieradās Lūtonas lidostā no Turcijas pilsētas Bodrumas.

«easyJet» preses sekretāre apstiprināja, ka policija sagaidījusi šo lidmašīnu «tajā esošas pasažieres uzvedības dēļ».

Mosa, kurai tagad ir 41 gads, kļuva par vienu no pasaulē atpazīstamākajām modelēm jau pusaudzes vecumā. Viņa ir regulāri parādījusies uz modes žurnāla «Vogue» vāka un pozējusi reklāmās tādiem zīmoliem kā «Calvin Klein» un «Chanel».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu