Merila Strīpa jaunā filmā spēlēs rokmūziķi (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Merila Strīpa spēlēs rokmūziķi gaidāmajā filmā «Ricki And The Flash» («Rikija un «The Flash»»), kurai iznācis jauns reklāmas rullītis.

65 gadus vecā Strīpa spēlē Rikiju - sievieti, kura pametusi novārtā ģimeni, lai kļūtu par rokgrupas solisti. Pēc vairākiem gadiem viņai rodas iespēja labot savas kļūdas, atbalstot meitu Džūliju sāpīgas šķiršanās laikā.

Džūlijas loma uzticēta Strīpas meitai Meimijai Gamerei. Rikijas bijušo vīru atveido aktieris Kevins Klains, bet dēlu - Sebastians Stens.

Strīpa dzied un spēlē ģitāru desmit dziesmās, kas iekļautas filmas skaņu celiņā. Deviņas no tām ir rokmūzikas kaverversijas, bet «Cold One» ir oriģināla dziesma, ko Strīpai palīdzēja sacerēt mūziķi Dženija Luisa un Džonatans Raiss.

Filmas režisors ir Džonatans Demme, kurš darbojies tādās filmās kā «The Silence Of The Lambs» («Jēru klusēšana») un «Philadelphia» («Filadelfija»).

«Merila ir daudzpusīga un harismātiska dziedātāja un aktrise. Filmā viņa spēlē grupā «The Flash», kas ir fantastiska supergrupa. Es gribētu nofilmēt un izrādīt tās koncertfilmu,» sacīja Demme.

Filma «Ricki And The Flash» Lielbritānijā un ASV tiks izrādīta no 7.augusta.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu