Foto: Apskati «Saimnieks meklē sievu» 10 dalībniekus (70)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Televīzijas šovs «Saimnieks meklē sievu» TV3 ēterā sāksies jau 15.jūnijā. Lai arī skatītājiem tikai pirmajā raidījumā būs iespēja redzēt un novērtēt jaunos saimniekus un šova dalībniekus, piedāvājam jau tagad apskatīt 10 saimniekus, kuri šovā centīsies atrast sievu!

Arvils Ozols (38 gadi). Jeru pagasts, Rūjienas novads

Arvils saimnieko divās saimniecībās – mammas un tēva mājās, kurās tiek audzēti gan liellopi, gan arī graudi. Viņš ir vienīgais dēls ģimenē. Arvilam sievas meklējumos bija jādodas, jo mamma pieteica ultimātu, sakot, ka viena vairs saimniekot neesot ar mieru. Arvils ir brašs puisis, kas meklē meiteni vecumā līdz 35 gadiem. Viņš ir gatavs uzklausīt tikai tādu, kura ir ar mieru nākt dzīvot uz laukiem, palīdzēt saimniecībā un, iespējams, pat izdomāt kādus jaunus saimniecības darbības virzienus. Arvils nedzer un nesmēķē, tādēļ grib, lai topošā sieviņa arī būtu bez šiem kaitīgajiem ieradumiem.

Jānis Kauķis (30 gadi). Valles pagasts, Vecumnieku novads

Jānis ir dzimis rīdzinieks un saimniekošanu uzsācis salīdzinoši nesen. Viņa saimniecība sastāv no lauku viensētas un apmēram 10 hektāriem zemes, taču Jānis jau kaļ plānus par saimniecībai piegulošo zemju atpirkšanu. Viņš ir iegādājies nepieciešamo tehniku un pagaidām visus lauku darbus veic pats. Pēc izglītības viņš ir dārznieks un lauksaimnieks, taču pats saka, ka pietrūkstot saimnieces, kas visu saimniekošanu ievirzītu pareizā gultnē. Jānis meklē meiteni, kas būtu jaunāka par viņu vai arī viņa vecumā. Meitenei jābūt gatavai dzīvot laukos. Ja viņai būs «uzņēmējas» dzirksts, tad Jānis par to tikai priecāšoties.

Oskars Kugelans (39 gadi). Rendas pagasts, Kuldīgas novads

Oskars saviem spēkiem iekopis skaistu saimniecību, kurā topošajai saimniecei gan nekas īpašs nebūšot jādara, tik vien kā jāuztur kārtība. Oskars ir arī lielisks mūrnieks un viņa kundes ir pa visu Latviju, tādēļ sieviņai būšot jāsamierinās, ka dažubrīd saimnieka mājās nebūs. Vēl Oskaram patīk makšķerēt. Viņš gaidīs vēstules no sievietēm, kuras ir vecumā līdz 45 gadiem. Oskaram jau ir bijušas attiecības, taču tās diemžēl beigušās, jo abi dzīvojuši tālu viens no otra. Šī iemesla dēļ viņš ļoti meklē sievieti, kas būtu gatava pārcelties uz dzīvi pie viņa.

Jānis Šmits (20 gadi). Matīšu pagasts, Burtnieku novads

Jānis ir šīs sezonas jaunākais dalībnieks, taču noteikti viens no prātīgākajiem. Jānis skaidri zina, ko darīs pēc 3 vai 5 gadiem. Viņš šobrīd saimnieko savas vecmammas un mammas saimniecībā un kā vīrieša cilvēks dara visus smagos darbus. Viņš audzē arī zemenes, bet ikdienā dodas uz darbu galdniecībā. Nākotnē Jānis vēlas kļūt par mēbeļu restauratoru. Kas attiecas uz daiļo dzimumu – Jānis meklē sportisku meiteni savā vecumā vai nedaudz vecāku, bet pats galvenais ir, lai viņa būtu gatava nopietnām attiecībām, jo tieši tādas Jānis vēlās.

Alfrids Lipovskis (55 gadi). Cirmas pagasts, Ludzas novads

Alfrids ir saimnieks, kurš pavisam nesen ir kļuvis par mājas «Ūsiņi» īpašnieku, līdz tam viņš dzīvojis Rēzeknē. Lai arī Alfrids strādā algotu darbu, ir paspējis iekopt skaistu saimniecību ar ābeļdārzu, zivju dīķi un pirtiņu. Mājā veikts kapitālais remonts un Alfrids saka, ka tajā var baudīt ne tikai lauku, bet arī pilsētas ērtības. Alfrids vēlas saņemt vēstules no sievietēm vecumā līdz 50 gadiem, kas būtu gatava nākt pie viņa un saimniekot. Alfrids sola topošajai saimniecei arī aktīvu sabiedrisko dzīvi, jo viņa saimniecība atrodas starp Rēzekni un Ludzu, un arī viņš pats neesot nekāds mājās sēdētājs.

Gatis Leskovičs (34 gadi). Jaunsātu pagasts, Tukuma novads

Gatis ir jaunākais dēls sešu bērnu ģimenē un šobrīd vienīgais no bērniem, kas saimnieko mājās, kurās uzaudzis. Kopā ar viņu dzimtajā mājā dzīvo arī mamma. Lai arī saimniecība nav liela, tomēr to ir iespējams paplašināt. Ikdienā Gatis strādā Tukumā, metālapstrādes uzņēmumā. No iepriekšējām attiecībām saimniekam ir trīs meitas, taču viņas pie Gata nedzīvo. Jaunajai saimniecei Gatis jau ir nopircis auto. Viņš gaidīs vēstules no smukām meitenēm vecumā līdz 35 gadiem.

Ģirts Brumsons (33 gadi). Aizpute, Aizputes novads

Ģirts meklē ne tikai sievu, bet arī mūzu. Viņš ir mākslinieks, kurš uztur kārtībā lielu māju un vēl siltumnīcu. Ģirts gan glezno, gan veido skulptūras, kā arī taisa koka traukus. Bez tam, viņš saviem spēkiem iekārtojis arī mākslas parku, kurā ir ne tikai paša veidotas skulptūras, bet arī izveidots māksliniecisks betona tiltiņš. Viņš noteikti ir daudzpusīgākais šīs sezonas saimnieks, jo ikdienā vēl uzspēj darīt skolotāja darbu. Ģirts gaidīs vēstules no meitenēm, kuras ir vecumā no 18 līdz 33 gadiem. Un vēl Ģirts atzīmē, ka meitenēm ir jābūt gatavām pozēt arī kā modelēm.

Egils Langovskis (32 gadi). Briežuciema pagasts, Balvu novads

Egils kopā ar vecākiem iekopis skaistu saimniecību pavisam netālu no Krievijas robežas. Viņš nav dzimis Latgalē, uz šejieni kopā ar vecākiem pārcēlies pusaudža vecumā. Saimniecībā tiek audzēti gan piena, gan gaļas lopi. Egils savulaik strādājis ārzemēs, taču atgriezies dzimtenē, lai palīdzētu vecākiem, kā arī tāpēc, ka nekur nav tik labi kā mājās. Egils meklē smuku meiteni, kura būtu viņa vecumā vai jaunāka, kā arī, protams, svarīgi, lai būtu gatava ikdienā dzīvot laukos.

Kārlis Lepsis (74 gadi). Mūrmuiža, Kauguru pagasts

Kārlis ir gados cienījamākais šīs sezonas saimnieks, kurš saka, ka jūtās apmēram 55 gadus vecs. Tā arī izskatās, jo viņš bez problēmām var aiziet līdz kilometru attālajam ābeļu dārzam, kurā visus darbus veic pats. Papildus ābelēm, Kārlis vēl audzē arī smiltsērkšķus un cep lieliskus kēksus. Jāatzīmē, ka Kārlis par ābelēm, puķēm un zemkopību zina vairāk kā daža laba enciklopēdija. Viņš meklē saimnieci, kas būtu gatava palīdzēt ikdienas darbos un kopā baudīt arī atpūtas mirkļus.

Intars Ivanāns (27 gadi). Stabulnieku pagasts, Riebiņu novads

Intars saimnieko sava tēva lielsaimniecībā, kurā ir vairāk nekā 200 ragu lopu. Intars ir beidzis Latvijas Lauksaimniecības universitāti un atgriezies, lai apgūtās zināšanas pielietotu praksē, strādājot savā saimniecībā. Saimniecība ir liela un skaista, ar lielisku dārzu un pirtiņu dīķa malā. Intars sola, ka meitenei, kura šeit būs viņa sievas godā, nebūs jāpārstrādājas. Viņš gaidīs vēstules no slaidām meitenēm, kuras ir viņa vecumā vai jaunākas. Vienīgais nosacījums –meitenei jābūt gatavai mainīt savu dzīvi un pārvākties uz dzīvi pie Intara.

Komentāri (70)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu