Izmeklēs Dženiferas Lopesas «nopietno pārkāpumu» (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Marokas premjerministrs Abdelila Benkirans licis izmeklēt amerikāņu popdīvas Dženiferas Lopesas koncertu Rabātā, pēc kura izglītības aktīvistu grupa iesniedza pret dziedātāju sūdzību par «sabiedriskās kārtības traucēšanu un sieviešu goda un cieņas aizskaršanu».

45 gadus vecā dziedātāja 29.maijā uzstājās Marokas galvaspilsētā Rabātā, kas tika demonstrēts televīzijā.

Benkirans nodēvēja uzstāšanos par «nopietnu pārkāpumu», jo tajā esot bijušas «kaunpilnas ainas». Viņš uzskata, ka Lopesas izdarības uz skatuves esot bijušas «seksuāli suģestīvas», kā arī pārkāpušas Marokas televīzijas likumu.

Vēstulē Marokas Audiovizuālās komunikācijas augstākajai komisijai premjers norāda, ka esot nepieciešams «ar likuma bardzību vērsties pret vainīgajiem», jo priekšnesumā esot bijuši «seksuāli mājieni, kas bija piedauzīgi un provocēja Marokas sabiedrības reliģiskās un morālās vērtības».

Lopesa pagājušogad izdeva hitu «Booty» ar provokatīvu videoklipu un dziesmu vārdiem. Savukārt šogad iznāca erotiskais trilleris «The Boy Next Door», kurā Lopesa spēlē galveno lomu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu