Sāk «Germanwings» katastrofas upuru mirstīgo atlieku nogādāšanu tuviniekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Otrdien tika sākta «Germanwings» lidmašīnas katastrofas upuru mirstīgo atlieku nogādāšana tuviniekiem, vēsta tīmekļa medijs «The Local».

Ar īpašu «Lufthansa» kravas lidmašīnas reisu no Marseļas lidostas Francijā otrdienas vakarā Vācijas pilsētā Diseldorfā tika nogādātas katastrofā bojā gājušu 44 Vācijas pilsoņu mirstīgās atliekas.

Vācijas pilsoņi bija starp kopumā 150 cilvēkiem, kas gāja bojā lidmašīnas katastrofā šā gada martā, kad «Lufthansa» zemo cenu struktūrvienības «Germanwings» otrais pilots Andreass Lubics apzināti nogāza lidmašīnu.

Šajā katastrofā bojā gāja 72 Vācijas pilsoņi.

«Pēc šī pirmā reisa uz Diseldorfu, arī citu upuru mirstīgās atliekas tuvāko nedēļu laikā tiks nogādātas tuviniekiem,» teikts «Lufthansa» paziņojumā.

«Francijas varas iestādes smagi strādā, lai nodrošinātu apstākļus pēc iespējas ātrākai upuru mirstīgo atlieku nodošanai [tuviniekiem],» teikts paziņojumā.

Tāpat «Lufthansa» norādīja, ka lidsabiedrība uztur kontaktus ar katastrofas upuru ģimenēm, lai nodrošinātu, ka mirstīgo atlieku atgriešana norisinās saskaņā ar tuvinieku vēlmēm.

Visu «Germanwings» katastrofas upuru mirstīgo atlieku identificēšana tika pabeigta pagājušajā mēnesī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu