Notikums Rīgā: mamma savam bērnam iemāca angļu valodu 14 dienās

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Man praktiski nekas nebija jādara – šī dīvainā interneta programma iemācīja bērnam sarunāties angliski» stāsta Evelīna Andersone (37). Lasi interviju ar Evelīnu un uzzini, kā tu un tavi bērni var iemācīties angļu valodu 14 dienās un tikai šodien saņemt Vasaras svētku atlaidi – 55% angļu valodas apguvei!

– Evelīna, pastāsti par savu dēlu un kā viņš iemācījās runāt angliski?

– Puikam ir 11 gadi. Viņam skolā mācības nepadodas, jo ir slinks un daudz laika pavada pie datora. Ieraudzīju piedāvājumu par angļu valodas mācīšanos internetā ar jaunu metodi. Programmas izplatītāji garantē, ka angļu valodu apgūst 14 dienās vai atgriež naudu. Zaudēt neko nevarēju, tāpēc pasūtīju programmu un iedevu dēlam mācīties. Pie grāmatām viņus noturēt ir grūti, tāpēc nolēmu pamēģināt jaunu pieeju – interneta programma ar skaņām un bildēm.

– Kā notika nodarbības?

– Programma atvērās uzreiz pēc pasūtīšanas. Pirmais pārsteigums, ka viss ir vienkārši – ir visādas nodarbības ar bildītēm un skaņu, kas bērnu ļoti piesaista. Puika uzreiz piešāvās un pat iegāja azartā. Programma der arī jaunākiem bērniem, jo tur pat nav jāmāk lasīt – skaties bildītes un klausies skaņu. Elementāri. Nodarbības drīzāk līdzinās spēlītei, kurai jāklikšķinās cauri. Iepriekšējā sēdēšana pie datora pa vakariem tagad ir pārgājusi uz angļu valodas mācīšanos. Tas man kā mātei sagādā vislielāko prieku. Tas ir ideāls variants tieši tagad vasarā, kad ir daudz brīvā laika.

– Kā izmainījās angļu valodas zināšanu līmenis?

– Agrāk kontroldarbi puikam gāja švaki, bet gada noslēguma kontroldarbā jau bija viens no labākajiem klasē. Tā programma māca pavisam savādāk nekā skolā – pēc īpašas metodikas, kas palīdz ātrāk sākt runāt. Skolotāja teica, ka viņam ir vienreizēji palielinājies vārdu krājums un ir radusies intuitīva izpratne kā sarunāties angļu valodā. Lai tikai turpinot pa vasaru izmantot šo pašu programmu. Kad tu jau vari parunāt, tad vieglāk ir saprast visu angļu gramatiku, ko skolā prasa.

– Ko tu ieteiktu citiem vecākiem, kuru bērniem ir nepieciešams iemācīties vai uzlabot angļu valodu?

– Prātīgākais ieguldījums vecākiem ir bērnu izglītošana. Kamēr vēl bērns, tikmēr visu iemācās daudz ātrāk, tāpēc nedrīkst kavēties – jo svaigāka galva, jo vieglāk iet. Tagad vasarā ir tik daudz brīvā laika, lai to lietderīgi izmantotu. Labākais, ka pasūtot programmu to var izmantot gan bērns, gan arī pats apgūt angļu valodu.

www.SwissLanguages.com

Dodies uz www.SwissLanguages.com un saņem atlaidi valodu apmācības programmai

Lai aizsargātu informāciju un sniegušās personas tiesības uz privāto dzīvi, personas identitāte ir mainīta un attēliem ir ilustratīvs raksturs.

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu