Bergmanis pārliecinājis Nacionālo apvienību (41)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizsardzības ministra amata kandidāts Raimonds Bergmanis šodien pārliecinājis nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) Saeimas frakciju par savām spējām uzņemties minētā amata pienākumus, šodien žurnālistiem sacīja VL-TB/LNNK līdzpriekšsēdētājs Gaidis Bērziņš.

Oficiālu lēmumu politiskais spēks nav pieņēmis, bet Bērziņš neredz būtiskus šķēršļus, lai Bergmani apstiprinātu par aizsardzības ministru.

Nacionālā apvienība uzklausīja Bergmaņa iespējamās prioritātes aizsardzības ministra amatā, un kandidāts sniedza pietiekami precīzas atbildes, kas liecina par deputāta darba pieredzi aizsardzības sistēmā. Bergmanis pozitīvi pārsteidzis Bērziņu ar savām zināšanām šajā jomā, norādīja politiķis. VL-TB/LNNK līdzpriekšsēdētājs arī atzina, ka respektējams ir koalīcijas līgumā noteiktais, ka Zaļo un zemnieku savienībai pienākas aizsardzības ministra amats.

Politiskajam spēkam līdz 8.jūlijam ir daudz laika pieņemt oficiālu lēmumu, kad gaidāms balsojums par Bergmaņa apstiprināšanu aizsardzības ministra amatā, piebilda Bērziņš.

Kā ziņots, valdošās koalīcijas partneri konceptuāli atbalsta Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) izvirzīto kandidātu aizsardzības ministra amatam Bergmani, žurnālistiem 8.jūnijā sacīja Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V).

Bergmani kā kandidātu aizsardzības ministra amatam izvirzījusi ZZS valde.

Jau ziņots, ka aizsardzības ministra amats kļūs vakants pēc tam, kad Valsts prezidenta amatā stāsies pašreizējais ministrs, ZZS pārstāvis Raimonds Vējonis.

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu