Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Video: Lietuviešu transseksuāle ar kailām krūtīm notur kolas pudeli (18+) (47)

Sejas.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/agnesslandau

Internetā parādījies jauns izaicinājums, kurš mudina dāmas ar kailām krūtīm noturēt kādu dzērienu. Šādu izaicinājumu pieņēmusi arī lietuviešu transseksuāle Agness Landau, kura nereti ir viešņa arī Rīgā.

«Dažādi izaicinājumi tikai padara dzīvi interesantāku, spilgtāku, košāku, un man tas patīk. Mazs asumiņš tikai bagātina ikdienu, tāpēc pieņēmu šo «Hold a coke with your boobs challenge», atklājusi Agness.

Videoklipu viņa publicējusi sociālajā vietnē «Facebook». 

Vēl šī gada sākumā Agness Landau ieradās Rīgā, lai kopā ar draugiem no Latvijas apmeklētu Rīgas modes nedēļu. Iepriekš viņa ieradusies Latvijā arī uz tādiem festivāliem kā «Erots». 

Landau ir viena no Lietuvas skandalozākajām slavenībām, jo pirms vairāk nekā gada veica vairākas procedūras, lai kļūtu par sievieti. Vēl apmēram pirms gada Agnese sevi dēvēja par Raulu Mamaldi, jo viņa piedzima kā vīrietis.

Noskaties video!

 

Supporting #holdacokewithyourboobschallenge !!! Perduodu estafete Mantas Katleris, Владислав Зверков, Simona Albaviciute, ir perduokite Petrui Gražulis, nes neturiu jo drauguose ❤✌

Agness Landau

Komentāri (47)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu