«Playboy» zaķis atklāj skaudro patiesību par Hefneru un dzīvi slavenajā villā (56)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Izrādās, ka dzīvot «Playboy» villā nav nemaz tik skaisti un rožaini, kā varētu šķist. Viena no «Playboy» žurnāla dibinātāja Hjū Hefnera bijušajām draudzenēm laidusi klajā grāmatu, kurā atklājas pārsteidzošas lietas par abu attiecībām un dzīvi slavenajā "Playboy" villā.

Modele Hollija Medisona (35), kura reiz bija kopā ar populāro Hjū Hefneru, savā jaunākajā grāmatā atklājusi vairākus skandalozus un pat pārsteidzošu faktus par dzīvošanu «Playboy» villā.

Medisona atklājusi, ka 21 gadu vecumā, kad Hefners viņu tikko pamanījis un viņa vēl strādājusi par viesmīli, viņai piedāvātas narkotikas. Kad modele atteikusies no piedāvājuma, Hefners atbildējis: «Parasti es neatbalstu narkotiku lietošanu, bet 70. gados šīs zāles mēdza saukt arī par «augšstilbu atvērējām»».

2001.gada augustā Medisona kļuva par vienu no septiņām oficiālajām Hefnera draudzenēm, bet jau 2002.gada sākumā viņa kļuva par Hefnera «vienīgo» un pat dzīvoja ar Hjū vienā guļamistabā.

Hollija bija arī viena no dāmām, kura piedalījās populārajā TV šovā «The Girl Next Door», kurš tika rādīts no 2005. līdz 2009.gadam. Tomēr, kad kameras pārstāja filmēt, Medisonu terorizējušas pārējās «Playboy» villas iemītnieces un arī pats Hefners.

Grāmatā viņa piemin reizi, kad tikko bija nogriezusi Hefnera matus, viņš modelei pārmetis par to, ka viņa izskatās «veca, grūta un lēta». Medisona atklāj, ka šajā dzīves laika posmā viņa pazaudējusi visu pašpārliecinātību, modele regulāri tikusi apsmieta un pazemota.

Hollija pēc notikušā pat ieslīgusi depresijā un vēlējusies izdarīt pašnāvību.

Pāris attiecības pārtrauca 2008.gadā, kad parādījās baumas, ka Medisonai ir romāns ar citu vīrieti.

Komentāri (56)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu