Merilins Mensons: Es nekad nespēlēšu Glastonberijas festivālā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu rokmūziķis Merilins Mensons norādījis, ka nekad neuzstāšoties Glastonberijas mūzikas festivālā, jo tas kļuvis pārāk «populārs».

Mensons intervijā britu avīzei «Daily Star» sacījis, ka nesekošot rokgrupas «Metallica» piemēram. «Metallica» pagājušajā gadā bija starp Glastonberijas festivāla galvenajiem izpildītājiem.

«Es nekad tāpat vien neuzstātos Glastonberijā vai citā tikpat populārā pasākumā. Es cenšos nepieļaut, lai fanu pulka vairošana kļūtu par manu prioritāti, jo tad mūziķis no pavāra kļūst par viesmīli,» sacīja dziedātājs.

Kā jau ziņots, šogad Glastonberijas festivāla galvenie mākslinieki būs grupas «The Who» un «Foo Fighters», kā arī amerikāņu reperis Kanje Vests.

Taču piektdien «Foo Fighters» solists Deivs Grols koncerta laikā Zviedrijā nokrita no skatuves un salauza kāju. Lai arī Grols pēc kritiena pabeidza koncertu, tikuši atcelti nākamie grupas koncerti līdz mēneša beigām.

Glastonberijas festivāls norisināsies Somersetā no 24. līdz 28.jūnijam.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu