Šokējošs eksperiments – TV projektu vadītāja Kristianna nomet svaru tikai 3 dienās!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Īsi pirms Līgo svētkiem TV projektu vadītāja Kristianna (23) no Rīgas piekrita izmēģināt Stokholmas diētu. Šim izmēģinājumam sekojām līdzi 3 dienas un eksperimenta beigās publicējam fotogrāfijas ar Kristiannas auguma pārvērtībām – tikai trīs dienas vēlāk, Kristianna jau kļuvusi par 3 kilogramiem tievāka! Lasi – kāpēc Kristianna to darīja, kā viņai izdevās un kas notika tālāk!

– Kāpēc tu izlēmi sākt diētu?

– Man bija vēlme pēc pozitīvām pārmaiņām! Gribējās ar savu piemēru iedvesmot Latvijas sievietes, varbūt kliedēt mītus un pierādīt, ka pārmaiņas tomēr var panākt īsā laikā. Vēlējos pierādīt, ka jāsper tikai pirmo soli un tad viss notiks!

– Kāpēc izvēlējies Stokholmas diētu?

– Savā ikdienā esmu ļoti aizņemta, tāpēc nevaru pēkšņi mainīt dzīves stilu un vairākus mēnešu apmeklēt sporta zāli. Otrs – esmu nepacietīga, tāpēc gribu garantētus rezultātus, nevis eksperimentēt un zaudēt laiku vai iedzīvoties problēmās. Stokholmas diēta ir tieši tas, ko gribēju – ilgst tikai vienu nedēļu, ļoti populāra un esmu dzirdējusi labas atsauksmes. Turklāt es uzticos tam, kas nāk no ziemeļvalstīm - tur tomēr izpratne, pētījumi un pieredze šajās lietās ir pavisam citā līmenī.

– Pastāsti - kā notika diētas pasūtīšana?

– Izpildīju diētas testu, rezultāti tika nosūtīti uz Stokholmas diētas sistēmu. Tās pašas dienas vakarā saņēmu ēdienkartes plānu un sarūpēju vajadzīgos produktus nākamajai dienai. Ar lielu nepacietību gaidīju, kādu plānu man būs izstrādājuši.

– Ko tu šajās dienās ēdi, kas bija jādara?

– Ja godīgi, biju baidījusies, ka būs trakāk, ka vajadzēs mainīt manu režīmu, nevarēšu ēst, kad gribu un būs no daudz kā jāatsakās. Bet realitātē viss izrādījās savādāk – ēst varēju daudz un garšīgi, bet katru dienu bija jāizpilda pāris dīvaini un nedzirdēti triki. Labākais ēdiens šajās trīs dienās bija kokosrieksti ar melno šokolādi! Viss bija garšīgs un viegli pagatavojams. Kas nebija jādara – nebija jācilā svari vai jāskrien – vispār sporta aktivitāšu nekādu. Varbūt it kā prasītos mazliet pakustēties, taču ja godīgi – man nebūtu bijis tam laika, ta kā, labi vien bija, ka viss balstījās tikai uz pareizu ēšanu. Patiesībā – negaidīti vienkārši zaudēju svaru. Tikai jāzina, kādi ēdieni manam organismam liek kļūt tievākam un to iedeva tieši personīgā plāna sastādīšana. Katrreiz uzkāpjot uz svariem bija pārsteigums – esmu atkal tievāka.

– Kas ir pats svarīgākais?

– Noteikti svarīgākais ir atklāti un godīgi atbildēt uz programmas testa jautājumiem internetā, jo viss plāns balstās tieši uz tavām atbildēm. Daži jautājumi ir neparasti, tā kā novēlu veiksmi ar testu!

– Ko vēl vēlies piebilst?

– Trīs dienās esmu nometusi 3 kilogramus un turpinu - plānā ir vēl četras dienas, kas ir iedvesmojoši. Šie būs labākie Jāņi pa ilgiem laikiem. No rītiem ir vieglāk piecelties, enerģijas pietiek līdz vakaram, āda kļuvusi veselīgāka. Esmu priecīga, ka pamēģināju! Visām sievietēm novēlu jautru papardes zieda meklēšanu!

dodies uz StockholmHealth.com

* Šis apmaksāts reklāmas raksts!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu