Mistika ar dziednieci Džunu. Cik veca viņa bija patiesībā? (75)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Pasaulslavenā dziedniece Džuna patiesībā mirusi 80 gadu vecumā, medijos ziņoja, ka dziedniece nomirusi 66.dzīves gadā.

Dzūna esot slēpusi savu patieso vecumu, izdevuma «Sobesednik» (»Собеседник») žurnālistam teicis Stass Sadaļskis. 8.jūnijā Maskavā mirusī dziedniece patiesībā esot dzimusi 1935.gadā, ne 1949.gadā, kā to apgalvojusi Džuna.

Sadaļskis apgalvo, ka Džunas biogrāfijā esot daudz neskaidrību, savu vecumu viņa vienmēr esot slēpusi, ar radiniekiem attiecības nav uzturējusi, viņas biogrāfija vienmēr bijusi noslēpumu ieskauta. Jaunāka Džuna vēlējusies būt tāpēc, ka gribējusi būt tāda, kā dziedātāja Alla Pugačova, vienmēr esot konkurējusi ar viņu.

Jau rakstījām, ka Maskavā mirusi slavenā dziedniece Džuna Davitašvili.

Džuna bija pazīstama astroloģe un ekstrasense, ārstējusi Leonīdu Brežņevu, Andreju Tarkovski, Federiko Felīni. Robertu de Niro un citas slavenības Krievijā un visā pasaulē.

Džunas draugi saka, ka gaišreģe nav spējusi samierināties ar sava dēla pāragro nāvi 2001.gadā. Laiku pēc dēla zaudēšanas Džunas draugi sauc par eksistēšanu, ne dzīvošanu. Pagājušajā nedēļā ekstrasensei saasinājušās veselības problēmas, viņa nogādāta slimnīcā, kur pavadījusi vien dažas dienas un atgriezusies mājās. Diemžēl, veselības stāvoklis pasliktinājies, un Džuna atkārtoti nokļuvusi slimnīcā komas stāvoklī. No komas ekstrasense nav pamodusies, slimnīcā mirusi.

Komentāri (75)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu