Top 10: Holivudas sliktās meitenes (17)

Sejas.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātājas Keitija Perija un Teilore Svifta viena otru dēvē par sliktajām meitenēm, turklāt Holivudā šādu meiteņu nav maz. Apskati slavenās sievietes, kuras ieguvušas slikto meiteņu slavu. Portāls «Radar Online» apkopojis slikto meiteņu top 10, uzzini, kā slavenības tikušas pie šādiem «tituliem»!

1. Šarlīze Terona

Aktrise Tia Morvija 2014.gada jūlijā publiski savu kolēģi Šarlīzi Teronu nosaukusi par slikto meiteni, jo viņa neatņēmusi sveicienu, turklāt tēloja, ka nepazīst savu paziņu.

2. Madonna

Aktrise Gvineta Paltrova savu bijušo draudzeni, dziedātāju Madonnu nosaukusi par slikto meiteni, jo viņa pēc sieviešu strīda nemēģināja salīgt mieru, bet publiski nomelnoja aktrisi.

3. Lady Gaga

Šārona Osborna nosaukusi dziedātāju Lady Gaga par slikto meiteni, bet dziedātāja atbildējusi, ka pazemo slavenības meitu, jo viņa ir to pelnījusi, ne tāpēc, lai pelnītu naudu, kā to dara Šārona raidījumā «Fashion police».

4. Kellija Osborna

Dziedātāja Kellija Osborna portālā «Twitter», kad dziedātāja Kristīna Agilera pieņēmās svarā, izteikusies, ka beidzot viņa parādās tāda, kāda ir iekšienē – resna palaistuve.

5. Rianna

Dziedātāja Rianna izsmējusi savu fani, kura uz izlaidumu bija uzšuvusi sev tieši tādu pašu kleitu, kāda bija viņai vienā no sarkanā paklāja pasākumiem. Māksliniece tā arī nav atvainojusies sešpadsmit gadus vecajai fanei.

6. Parisa Hiltone

Parisa Hiltone pie pirmās izdevības nomelnoja savu bērnības draudzeni Kimu Kardašianu, sakot, ka sieviete ir kā vecs siers, kas aizmirsts pludmales somā, no viņas smakas neviens sevi nespēj pasargāt.

7. Mailija Sairusa

Dziedātāja Mailija Sairusa nekad nav spējusi turēt mēli aiz zobiem, sieviete smejas pat par slimām slavenībām, pēdējās slavenības, kuras viņa izsmējusi, ir dziedātāja Šineida O'Konora un aktrise Amanda Bainsa, kuras cīnās ar smagiem psihiskiem traucējumiem.

8. Keitija Perija

Topā nevar neiekļūt dziedātāja Keitija Perija, kura nomelno ikvienu, kurš neatbalsta sievietes viedokli vai atļaujas šķērsot viņai ceļu.

9. Nikija Mināža

Ja viņu kāds apvaino, Nikija Mināža muti ciet netur, pat tad, ja cilvēks, kas to dara, ir Meraija Kerija. Mināža viņu nosaukusi par anakondu, kura aprij visu, kas pagadās ceļā.

10. Britnija Spīrsa

Dziedātāja Britnija Spīrsa nav tāds eņģelītis kā izskatās, māksliniece jau no tīņa gadiem ir cīnījusies par popularitāti ar dziedātāju Kristīnu Agileru un izmanto ikvienu iespēju, lai viņu nomelnotu. Agilera uz mākslinieces apvainojumiem neatbild.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu