Žannas Friskes dēls neieradīsies uz mammas bērēm (48)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Mūžībā aizgājušās dziedātājas Žannas Friskes dēls Platons neieradīsies uz mammas bērēm, jo viņa tēvs uzskata, ka nav nepieciešams iedragāt bērna psihi, vēsta «Life News».

Kad mūžībā aizgāja populārā krievu dziedātāja Žanna Friske, viņas vīrs Dmitrijs Šepeļevs un dēls Platons atradās Bulgārijā. Lai arī Dmitrijs, uzzinot traģisko vēsti, nekavējoties atgriezās Krievijā, Platons palika Bulgārijā.

Friskes māsa Natālija medijiem atklājusi, ka Platons paliks Bulgārijā, lai viņam nebūtu jāredz bēres un lai tiktu pasargāta viņa psihe.

Šobrīd dziedātājas radinieki gatavojas bēru ceremonijai. Lai arī Šepeļevs nevēlas, lai Platons būtu klāt Žannas bērēs, Friskes māsa cer, ka mazo tomēr satiks.

Krievu mediji vēsta, ka apmēram nedēļu pirms savas nāves Friske pārstājusi atpazīt savu ģimeni, bet pēdējās divas dienas pavadījusi bezsamaņā.

Krievu dziedātāja un aktrise Žanna Friske mūžībā aizgāja 15.jūnija vakarā.

Krievijas mediji uzsver, ka Žanna Friske ir uzskatāma par simbolu cīņai ar vēzi. Viņa varonīgi cīnījās ar ļauno slimību, cenšoties nepadoties, bet patiesībā saprata situācijas bezcerību.

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu