Informē par satiksmes ierobežojumiem «EuroPride 2015» pasākuma laikā (103)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgā 20.jūnijā tiks ierobežota satiksme «EuroPride 2015» pasākuma laikā, aģentūru BNS informēja Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis.

Valsts policija laika posmā no plkst.7 līdz 16 slēgs satiksmi Tērbatas ielas posmā no Merķeļa ielas līdz Dzirnavu ielai, Elizabetes ielas posmā no Brīvības ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Elizabetes ielas posmā un virzienā no Brīvības ielas līdz ieejai Vērmanes dārzā (tikai gājēju satiksmi), Tērbatas ielas posmā no Elizabetes ielas līdz ieejai Vērmanes dārzā (tikai gājēju satiksmi).

Savukārt no plkst.00.01 līdz plkst.21 tiks slēgta gājēju kustība Vērmanes dārzā - tā būs atļauta tikai gājiena dalībniekiem. No plkst.13.50 līdz 16 policija slēgs gājēju un transportlīdzekļu satiksmi Tērbatas ielas posmā no Merķeļa ielas līdz Matīsa ielai, Elizabetes ielas posmā no Brīvības ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Brīvības ielas posmā no Merķeļa ielas līdz Matīsa ielai, Bruņinieku ielas posmā no Barona ielas līdz Brīvības ielai, Dzirnavu ielas posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Brīvības ielai, Blaumaņa ielas posmā no Brīvības ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Lāčplēša ielas posmā no Baznīcas ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Ģertrūdes ielas posmā no Baznīcas ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Martas ielas posmā no Tērbatas ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, kā arī Stabu ielas posmā no Baznīcas ielas līdz Krišjāņa Barona ielai.

Savukārt no 19.jūnija plkst.20 līdz 20.jūnijam plkst.16 būs aizliegts transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt Tērbatas ielas posmā no Merķeļa ielas līdz Bruņinieku ielai, Elizabetes ielas posmā no Brīvības ielas līdz Tērbatas ielai, Elizabetes ielas kreisajā pusē, 50 metrus garā posmā un virzienā no Tērbatas ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, kā arī Matīsa ielas posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Aleksandra Čaka ielai.

Vidauskis uzsvēra, ka atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko iespējamo stāvēšanai atļauto vietu.

Jau ziņots, ka praida nedēļas laikā no 15.līdz 21.jūnijam Rīgā gaidāmi aptuveni 50 dažādu pasākumu, kurus varētu apmeklēt aptuveni tūkstoš viesu no ārzemēm. Savukārt praida gājienā iecerēts, ka piedalīsies aptuveni 2000 cilvēku.

Komentāri (103)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu