Kūrortpilsētā Tunisijā valda panika; tūristi sniedz medijiem informāciju par redzēto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter

Ārvalstu mediji publicējuši ārvalstu tūristu sniegto informāciju par piedzīvoto uzbrukumā Susas kūrortpilsētā Tunisijā, kur uzbrucēji tūristu viesnīcā nogalinājuši 27 atpūtniekus.

Britu tūrists Garijs Pains telekanālam «Sky News» pastāstījis: «Mēs domājām, ka sprāgst petardes, bet ļoti ātri aptvērām, kas notiek.»

«Pludmalē notika masveida slaktiņš. Mans dēls tajā brīdī bija jūrā, mēs ar sievu kliedzām, lai viņš nāk ārā no ūdens. Viņš pieskrēja pie mums un stāstīja, ka redzējis, kā kāds vīrietis ticis nogalināts.»

«Viens no uzbrucējiem ar Kalašņikova automātu atklāja uguni pret tūristiem un Tunisijas iedzīvotājiem pludmalē,» pastāstījis viesnīcas darbinieks. «Bija tikai viens uzbrucējs.Tas bija jauns vīrietis, ģērbies šortos, viņš pats izskatījās pēc tūrista».

Kāda sieviete no Īrijas - Elizabete O'Braiena -, kas Tunisijas kūrortā atpūtās ar saviem diviem dēliem, stāsta, ka sagrābusi bērnus un metusies bēgt, izdzirdot šāvienus.

«Bijām pludmalē, mani dēli bija jūrā, es tikko biju iznākusi no ūdens. Tas bija ap pulksten divpadsmitiem. Es redzēju, kā aptuveni 500 metrus no manis nogāžas gaisa balons, tad atskanēja šāvieni.»

Aculiecinieki stāsta, ka tūristu vidū valdījusi panika, jo cilvēki nesaprata, kas īsti notiek.

Tāpat tiek ziņots, ka uzbrukumā gājuši bojā pārsvarā tūristi no Eiropas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu