Vitnijas Hjūstones audžudēls apsūdzēts miesas bojājumu nodarīšanā viņas meitai (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nelaiķa amerikāņu dziedātājas Vitnijas Hjūstones audžudēls Niks Gordons apsūdzēts miesas bojājumu nodarīšanā Bobijai Kristīnai Braunai un zagšanā no viņas.

Apsūdzības izvirzītas tajā pašā dienā, kad Hjūstones un dziedātāja Bobija Brauna meita tika pārvietota uz paliatīvās aprūpes centru. Kā jau ziņots iepriekš, janvārī Brauna tika atrasta bezsamaņā guļam ar ūdeni piepildītā vannā.

Tiesas ieceltā Braunas īpašuma pārvaldniece Bedelija Hārgrova ierosinājusi civillietu pret Gordonu un pieprasa no viņa desmit miljonu ASV dolāru (8,9 miljonu eiro) lielu kompensāciju. «Es ierosināju lietu, lai Bobijas Kristīnas Braunas vārdā panāktu taisnīgumu. Nevienam cilvēkam, ne vīrietim, ne arī sievietei, nebūtu jāsamierinās ar to, kam gājusi cauri Bobija Kristīna,» žurnālam «People» paziņoja Hārgrova.

Gordons apsūdzēts uzbrukumā, miesas bojājumu nodarīšanā, emocionālu pārdzīvojumu izraisīšanā un «melu uzturēšanā par precībām ar Braunu», kad viņa pēc mātes nāves mantoja ievērojamu naudas summu.

Brauna vārdā nenosauktam cilvēkam atzinusi, ka Gordons «nebija tas cilvēks, kādu viņa līdz tam bija iedomājusies», teikts tiesas dokumentos. 31.janvārī Brauna esot gribējusi tikties ar šo cilvēku, taču aizsācies «skaļš strīds» ar Gordonu, pēc kura viņa atradās «ar seju uz leju ar ūdeni pilnā vannā, viņai bija pietūkusi mute un izsists zobs».

«Pat pēc Braunas ievietošanas slimnīcā Gordons piekļuva viņas bankas kontam un nozaga no tā 11 000 dolāru (9800 eiro),» norādīts dokumentos.

Gordons nonāca Hjūstones ģimenē 12 gadu vecumā, jo viņa māte vairs nespēja parūpēties par dēlu, tomēr dziedātāja nebija viņu likumīgi adoptējusi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu