Iespējams, ļaunākais joks pasaulē: Parisa Hiltone pārbiedēta līdz nāvei (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Klajā nācis videoklips, kurā sabiedrības dāma un viesnīcu mantiniece Parisa Hiltone pārbiedēta līdz nāvei. Ēģiptiešu aktieris Ramezs Galals (Ramez Galal) izjokojis Hiltoni lidojuma laikā Dubaijā.

Videoklips, kurā Parisa Hiltone redzama pārbijusies līdz nāvei, šobrīd ieguvis lielu popularitāti interneta lietotāju vidū. Aktieris Ramezs Galals noorganizējis un inscenējis to, ka lidmašīna, kurā Hiltone atradusies, drīzumā kristu. Video redzams, ka Parisa ir līdz nāvei pārbijusies un histēriski raud.

Pēc tam, kad lidmašīna veiksmīgi nolaidusies, Ramezs paziņojis, ka tas bijis tikai joks un Parisa piedalās aktiera šovā. «Es domāju, ka nomiršu,» teica Hiltone, joprojām raudot. «Tās ir manas lielākās bailes, nomirt lidmašīnā».

Lai arī Hiltone videoklipā redzama ļoti nobijusies un izmisusi, pirms pāris dienām sociālajā vietnē «Twitter» viņa atzina, ka patiešām ticēja, ka nomirs.

Noskaties video!

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu