Avarējušās lidmašīnas pilots apglabāts slepenā ceremonijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Bez liekas sabiedrības uzmanības pirmdien notikušas šopavasar Alpos lidmašīnu nogāzušā Vācijas lidsabiedrības «Germanwings» otrā pilota Andreasa Lubica bēres, vēsta tīmekļa medijs «The Local».

Vācijas mediju rīcībā esošā informācija liecina, ka Lubica bēru laikā kapsēta Vācijas pilsētā Montabaurā tika slēgta uz trīs stundām.

Lubica mirstīgo atlieku apbedīšanā piedalījās vien viņa ģimenes locekļi un daži draugi.

Ceremonija noritējusi klusībā un bez masu mediju vai sabiedrības pārstāvju klātbūtnes.

Atsevišķi mediji ziņo, ka uz Lubica kapa uzstādītā krusta nemaz neesot lasāms viņa pilns vārds un uzvārds, bet gan viņa vārda saīsinātā forma – Endijs.

Kā ziņots, Vācijas aviokompānijas «Lufthansa» struktūrvienības «Germanwings» lidmašīna «Airbus 320», kas atradās ceļā no Barselonas uz Diseldorfu, nogāzās 24.martā. Katastrofā gāja bojā visi 150 cilvēki, kas atradās lidmašīnā.

Tiek uzskatīts, ka lidmašīnas otrais pilots Andreass Lubics apzināti strauji samazinājis augstumu, liekot lidmašīnai nogāzties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu