Nav smieklīgi! Hiltones «lidmašīnas izjokotājiem» draud nepatikšanas (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu sabiedrības dāma Parisa Hiltone, kura pirms pāris dienām tika nežēlīgi pārbiedēta lidojuma laikā, gatavojas sūdzēt tiesā ēģiptiešu televīzijas vadītāju.

Parisa Hiltone ārvalstu medijiem apgalvo, ka ļaunais joks lidmašīnā iepriekš nav ticis iestudēts, turklāt viņa patiešām pārbijusies. Šobrīd viesnīcu mantiniece gatavojas sūdzēt tiesā joka izdomātāju.

Atgādinām, ka pirms pāris dienām klajā nāca videoklips, kurā redzams, kā Parisa Hiltone Dubaijā atrodas lidmašīnā. Ēģiptiešu aktieris Ramezs Galals noorganizējis un inscenējis to, ka lidmašīna, kurā Hiltone atradusies, drīzumā kristu. Video redzams, ka Parisa ir līdz pārbijusies un histēriski raud.

Vēlāk, kad lidmašīna veiksmīgi nolaidusies, sabiedrības dāmai tika paziņots, ka tas bijis tikai joks. Materiāls tika veidots Rameza Galala televīzijas šova vajadzībām.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu