Bērziņš pēc prezidenta pilnvaru beigām pievērsīsies sīkiem, saimnieciskiem darbiņiem (54)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pēc 8.jūlija, kad beidzas prezidenta Andra Bērziņa prezidenta pilnvaru termiņš, Bērziņš ar «pasaules lāpīšanu» nenodarbošoties, tā vietā viņš esot nolēmis pievērsties «praktiskiem darbiņiem».

Par to prezidents pastāstījis intervijā «Latvijas Avīzei».

«Man nepadarīto darbu iekrājies tik daudz, ka nemaz nezinu, pie kura vispirms ķerties klāt. Viena daļa ir sīki, saimnieciski darbiņi, un šīs rūpes pazīst katrs, kam pieder māja vai dzīvoklis. Kaut kas salūzis, kaut kur ieplīsis. Tā kā ar pasaules lāpīšanu nenodarbošos, ir praktiski paveicamas lietas. Man strādāšana vienmēr ir nozīmējusi arī atpūtu,» sacīja Bērziņš.

Tāpat Bērziņš atzīmēja, ka, būdams šajā amatā četrus gadus,secinājis, ka viena cilvēka lomai tiek piešķirta pārāk liela nozīme, un gaidas un cerības ir daudz augstākas, nekā realitātē tās iespējams piepildīt.

«Atklātā, globālā pasaule prasa citu pieeju. Ir svarīgi, lai katrs indivīds attīstītu pats sevi. Ar gadiem tam būs jo lielāka nozīme.»

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu