Kirkorovs izteicis piedāvājumu Žannas Friskes ģimenei (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix

Pēc notikušās traģēdijas Žannas Friskes ģimenē, viņas dēls kopā ar auklīti dzīvo Bulgārijā, Krievijā populārā dziedātāja Filipa Kirkorova villa, vēsta krievu mediji.

Laikā, kad Maskavā notika atvadīšanās ceremonijas no krievu dziedātājas Žannas Friskes, viņas dēls Platons joprojām bija Bulgārijā. Mazuļa tēvs Dmitrija Šepeļevs nevēlējās, lai viņu dēls dotos uz bērēm, jo uzskatīja, ka nav vajadzīgs Platonu traumēt.

Šobrīd Platons kopā ar auklīti dzīvo Bulgārijā, dziedātāja Filipa Kirkorova mājās. Drīz viņiem pievienosies arī Dmitrijs.

Kā medijiem atklāja Žannas Friskes vīrs, Kirkorovs pats piedāvājis ģimenei apmesties viņa mājās. Filips bijis labs Žannas draugs.

Pēc ilgas cīņas ar smadzeņu vēzi Žanna Friske mūžībā aizgāja 15.jūnija vakarā. Apmēram nedēļu pirms savas nāves Friske pārstājusi atpazīt savu ģimeni, bet pēdējās divas dienas pavadījusi bezsamaņā. Notikuma brīdī Friskes vīrs un dēls atradušies Bulgārijā.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu