Laimas Vaikules festivālā gaidāmi divi neparasti un draudzīgi koncerti (28)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šonedēļ Jūrmalā gaidāmajā festivālā «Laima Vaikule Rendez-vous» izskanēs divi labi, neparasti, draudzīgi un gaiši koncerti, šodien notikumam veltītajā preses konferencē sacīja dziedātāja Laima Vaikule.

Māksliniece pastāstīja, ka viesos aicinājusi galvenokārt tos mūziķus, ar kuriem viņa uzstājusies iepriekš, piemēram, Intaru Busuli, Gruzijas estrādes primadonnu Nani Bregvadzi un rokenrola izpildītāju Valēriju Sjutkinu no Maskavas. «Protams, tā ir maza daļiņa, jo visus atvest nebūtu iespējams,» smejoties sacīja dziedātāja.

Starp mūziķiem, kuri kopā ar Vaikuli uz vienas skatuves kāps pirmoreiz, būs Linda Leen. Kā žurnālistiem pastāstīja Linda Leen, viņa kā dziedātāja ir augusi kopā ar Vaikules izpildītajām dziesmām. «Esmu pieradusi uzstāties kā solomāksliniece, tālab šis koncerts man būs jauna pieredze, izkāpšana ārpus savas komforta zonas,» stāstīja dziedātāja.

Vaikule norādīja, ka festivāla «Laima Vaikule Rendez-vous» koncerti, kas 8.jūlijā un 9.jūlijā izskanēs Dzintaru koncertzālē, būs pilnīgi dažādi - pirmajā vakarā viņai pievienosies galvenokārt latviešu izpildītāji, taču otrajā vakarā - ārzemju viesi. Tāpat dažādība būs vērojama viņas skatuves tērpos.

8.jūlijā Vaikules viesi būs latviešu estrādes zvaigznes Intars Busulis, Linda Leen, Jānis Stībelis, Andris Ērglis, kā arī Aminata Savadogo. Latviešu estrādes zvaigznēm pievienosies arī viena no slavenākajām krievu estrādes solistēm Jeļena Vaenga.

Toties 9.jūlijā kopā ar Vaikuli uzstāsies Krievijas, Ukrainas un Gruzijas estrādes zvaigznes Verka Serdjučka, Boriss Moisejevs, Valērijs Sjutkins, Maksims Leonidovs un Nani Bregvadze.

Biļetes uz koncertiem «Laima Vaikule Rendez-vous» nopērkamas tīmekļa vietnē «www.bilesuparadize.lv».

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu