Imants Kalniņš nolēmis šogad nepiedalīties Imantdienās (191)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sestdien, 11. jūlijā Cēsu Pils parka estrādē norisināsies gadskārtējie Imanta Kalniņa mūzikas svētki Imantdienas, portālam «Apollo» vēsta pasākuma organizatori. Tiks pulcēti Kalniņa daiļrades cienītāji, plašu mūziķu sastāvu apjomīgā trīs daļu koncertā.

Imantdienas šogad būs savādākas nekā citus gadus, jo pats komponists tajās nolēmis nepiedalīties savu politisko uzskatu dēļ, taču, Imanta Kalniņa mūzikas kolektīvi paliek uzticīgi mūzikai, dziesmām un pats galvenais – savai publikai. Tieši tāpēc Imantdienu koncerts notiks kā ierasts.

Koncerta pirmajā daļā uzstāsies Olga Rajecka un grupa «Turaidas Roze», atskaņojot albuma «Buramdziesmas» programmu. Turpinājumā gaidāma īpašiem pārsteigumiem bagāta grupas «Autobuss debesīs» uzstāšanās, atskaņojot 2001. gada albuma «Logs puspavērts» dziesmu programmu.

Par godu šim notikumam grupa apvienojusies tās oriģinālajā sastāvā, uz vienas skatuves pulcējot visus mūziķus, kas dažādos laikos muzicējuši grupā. Tāpat kā 2001. gada ierakstā, šogad Imantdienās kopā ar Martu Kristiānu Kalniņu dziedās Rēzija Kalniņa.

Imantdienu noslēdzošajā daļā pēc vairāku gadu pauzes uz Cēsu Pils parka estrādes skatuves atgriezīsies leģendārā grupa «Menuets» ar visu laiku iemīļotāko dziesmu programmu. Koncerta noslēgumā gaidāma nu jau par tradīciju kļuvusī sadziedāšanas ar publiku.

Sēdvietas uz Imantdienu koncertu jau ir izpārdotas, taču tirdzniecībā pieejamas ieejas biļetes. Tās var iegādāties gan «Biļešu paradīzes» kasēs, gan internetā www.bilesuparadize.lv. Ieejas biļetes varēs nopirkt arī pirms koncerta sākuma pie ieejas estrādē.

Imantdienu koncerts Cēsu Pils parkā sāksies plkst. 20.00.

Komentāri (191)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu