Bleika Laivlija - augsto aprindu pasākumu Bejonse (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Raiens Reinolds piedalījies «AOL Build» intervijā, kurā atklājis, ka viņa sieva dažādos «sarkano paklāju pasākumos» ir gluži kā populārā dziedātāja Bejonse. Kāpēc tā?

Aktieris Raiens Reinolds atklājis, ka Bleika zina, kā jāuzvedas dažādos publiskos pasākumos, kur atrodas daudz fotogrāfu. «Viņa varētu būt «sarkano paklāju pasākumu» Bejonse,» viņš atklājis.

Aktrise Bleika Laivlija, kura plašākai sabiedrībai pazīstama pateicoties dalībai TV seriālā «Gossip Girl» (Intrigante), pasākumos vienmēr izskatās eleganti, kā arī zina, kurš tērps izskatītos visefektīvāk.

Reinolds intervijā atklājis, ka viņa sieva pasākumos patiešām izskatās lieliski, tomēr pirms šiem pasākumiem mājās redzams pilnīgs haoss.

«Jūs redzat tikai gala rezultātu, bet es redzu pilnīgi «iznīcinātu» skapi, guļamistabu un virtuvi. Tā viss izskatās, kad viņa beidzot ir gatava. Es pat nezinu, kā kurpes pēkšņi nonākušas saldētavā. Tas ir patiešām traki. Gluži kā kungfu,» jokojot atklājis Raiens.

Laivlijas burvīgos pasākumu tērpus apskati fotogalerijā!

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu