Sindijas Kraufordes trīsgadīgais brālis paredzēja savu nāvi (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Uzaugot kopā ar trim māsām, Sindija Krauforde vienmēr zināja, ka viņas tēvs gribēja dēlu. Viņa vēlēšanās piepildījās, kad piedzima Sindijas brālis Džefs. Diemžēl ģimenes prieks nebija ilgs, jo Džefam divu gadu vecumā konstatēja leikēmiju, raksta «The Huffington Post».

«Man šķiet, ka tad, kad vecāki mums pirmo reizi paziņoja, ka brālis ir slims, mēs īsti nesapratām, ko tas nozīmē,» stāsta Krauforde, kura tobrīd bija astoņus gadus veca. «Viņi nelietoja vārdu «vēzis»».

Ģimene kopā ik dienas devās uz divu stundu attālumā esošo slimnīcu, lai pavadītu brāli uz apstarošanas procedūrām. Prognozes bija drūmas, tāpēc Kraufordes vecāki piekrita eksperimentālai programmai. Reizēm Džefa stāvoklis uzlabojās, taču slimība progresēja, tāpēc ārstu un slimnīcu apmeklējumi kļuva arvien biežāki.

Tobrīd Sindijai nebija ne jausmas, ko nozīmē nāve, taču viņa atceras, ka brālis to sapratis diezgan labi.

«Mana māte reiz atrada viņu sēžam istabā pie viņa mazā galdiņa un jautāja viņam:»Ko tu dari?»», atceras Krauforde. Viņš atbildēja, ka lūdzas. Tad viņa jautāja, par ko viņš lūdzas, uz ko mazais brālis atteica: «Lai tad, kad es nomiršu, ar jums viss būtu kārtībā.»

«Tā kā pati tagad esmu māte, es nevaru iedomāties, kā tas ir – dzirdēt savu bērnu ko tādu sakām,» atzīst bijusī supermodele.

Kad Džefam bija trīs gadi, viņam pēc Ziemassvētkiem bija paredzēts vēl viens sāpīgu procedūru seanss. Sindijas brālis toreiz paziņoja ārstiem, ka slimnīcā vairs neatgriezīsies. Tā kā viņš bija tikai bērns, neviens viņa vārdiem lielu vērību nepiešķīra, taču tā diena, kad viņam bija paredzēts doties uz slimnīcu, bija arī viņa nāves diena. «Tas nedaudz mierina, ka viņš zināja, kas notiek, un pats bija nolēmis, ka viņa cīņa ir beigusies.»

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu