Liepājā sākas festivāls «LMT Summer Sound» (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Summer Sound"
"Summer Sound" Foto: Edgars Kalmēns/Apollo

Šodien un rīt, 11.jūlijā, Liepājā norisināsies ikgadējais pludmales festivāls «LMT Summer Sound», piedāvājot latviešu un ārzemju mūziķu koncertus uz četrām skatuvēm, kā arī citas aktivitātes.

Starp galvenajiem festivāla izpildītājiem minami tādi mūziķi kā somu simfoniskā metāla izpildītāji «Apocalyptica» un krievu poproka grupa «Mumiy Troll», kas festivāla pirmajā vakarā spēlēs uz «LMT» skatuves, kā arī ritmiskās mūzikas izpildītāji - duets «Nico&Vinz» no Norvēģijas, kas festivāla apmeklētājus priecēs naktī uz svētdienu.

Festivālā plaši pārstāvēti būs pašmāju mūziķi, starp kuriem būs pēdējo gadu veiksmīgākā Latvijas pārstāve Eirovīzijā Aminata Savadogo, Reika un Žaņa Pavlovska hiphopa projekts «Olas», dziedātājs Markus Riva ar grupu «Rock5», ekscentriskais ansamblis «Ryga», «Musiqq», «Piendvedēja piedzīvojumi», «Astro’n’out» un DJ «Rudd', Jānis Stībelis, Fēlikss Ķiģelis, «Bet Bet», «Aurora», «Laika suns», liepājnieki «The Highlights», alternatīvā roka pārstāvji «Neon Saturdays», grupas «100 debija» dalībnieka Modra Skaistkalna vadībā izveidotā apvienība «Moontalk», Latvijas mūzikā nozīmīgā māksliniece Austra Pumpure, grupa «Sērkociņu cehs» u.c.

Savukārt sadarbībā ar «Red Bull Thre3style» apmeklētājus sagaida lielākā deju telts Baltijā, kur 800 kvadrātmetros varēs baudīt elektronisko mūziku kopā ar tādiem dīdžejiem kā «ESKEI83», «Flip», «Madfingaz», «Aspirīns» u.c., bet dīdžejs Toms Grēviņš gādās par «LMT Spotify ballītes» norisi.

Kā norāda festivāla rīkotāji, šogad «LMT Summer Sound» apmeklētājus iepriecinās ne tikai ar dažādu ārzemju mūziķu uzstāšanos, bet arī ar plašu dienas programmu. Pirmo reizi festivāla laikā - 11.jūlijā no plkst.10 līdz 18 - liepājniekiem un pilsētas viesiem bez maksas tiks piedāvāta «Jūras svētku» programma. Tāpat «LMT Summer Sound» laikā paredzētas dažādas sportiskas aktivitātes, ledus skulptūru šovs ar pasaules čempionu Kārli Īli, izpletņlēcēju šovs, «Air Guitar» sacensības u.c.

Savukārt uzņēmumā «Latvijas Valsts ceļi» aģentūru LETA informēja, ka festivāla apmeklētājiem jārēķinās ar remontdarbiem, kas notiek gan uz Liepājas šosejas, gan arī uz šosejas Liepāja-Lietuvas robeža (Rucava).

Festivāla biļetes var iegādāties visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās Latvijā, kā arī internetā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu