Sliktas ziņas Eda Šīrana faniem: vēl mazliet jāpaciešas (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Apollo

Britu dziedātājs Eds Šīrans savam trešajam albumam sarakstījis 50 dziesmas, taču ņems pusotra gada muzikālo pauzi pirms tā izdošanas.

Pēc sava otrā studijas albuma «x» lielajiem komerciālajiem panākumiem Šīrans jau cītīgi strādā pie nākamā albuma, taču domā to klajā laist ne ātrāk kā 2016.gada nogalē.

«Esmu uzrakstījis 40, varbūt pat kādas 50 dziesmas, bet es neplānoju tās izlaist tuvākā pusotra gada laikā, jo es vēlos uzrakstīt vēl dažas,» sacījis Šīrans.

Kopš sava pēdējā albuma 24 gadu vecais mūziķis izpārdevis šovus visā pasaulē, tai skaitā trīs vakarus Londonas Vemblija stadionā, un atzīst, ka jūt «spiedienu», jo vēlas attaisnot cilvēku cerības un nevēlas viņus sarūgtināt.

«Uz šo albumu tiek likts vēl lielāks spiediens. Uz albumu cer ļoti daudzi cilvēki, ja es to neizlaidīšu, tas būs diezgan liels sarūgtinājums,» viņš turpināja.

Neskatoties uz to, pirms nākamā albuma klajā nākšanas Šīrans ir nolēmis ņemt godam pelnītu atpūtu.

«Pirmais un otrais albums tapa viens pēc otra. Mēs bijām tūrē piecus gadus bez pārtraukuma. Es tiešām vēlos padzīvot mājā, ko sev nopirku, jo iepriekš man vēl nav bijusi šāda iespēja,» Šīrans pastāstīja žurnālam «Daily Star».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu