Pirms «Summer Sound» festivāla Liepājas pludmalē paveras dramatisks skats (84)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Šodien, 10.jūlijā Liepājas pludmalē sāksies «LMT Summer Sound» festivāls. Paredzēts, ka uz četrām skatuvēm uzstāsies gan latviešu, gan ārzemju mūziķi, tomēr laika apstākļi šobrīd izskatās īpaši nelabvēlīgi, iespējams gaidāmas izmaiņas festivāla programmā. Iesūti arī savu foto no Liepājas pludmales!

Festivāla pārstāve Alise Pabērza informēja, ka par iespējamajām izmaiņām visātrāk būs iespējams uzzināt «LMT Summer Sound» sociālajos tīklos.

Pludmales festivāls «LMT Summer Sound» sākas piektdien, vārti apmeklētājiem tiks vērti no plkst.17.

«Pirms festivāla no pludmales tika izvestas aļģes, kas parasti aiztur ūdeni. Kad sāka pūst stiprais vējš, jūras ūdenim nebija, kur aizķerties, tāpēc tas iekļuva festivāla teritorijā,» notikušo skaidroja festivāla organizatoru pārstāve Alise Pabērza. Viņa norādīja, ka pašlaik jūra ir atkāpusies un arī stiprais vējš norimis.

Festivāla programmā izmaiņas pašlaik nav plānotas. Nedaudz problēmu rīkotājiem sagādājot piebraukšana pie jūras, lai piegādātu tehniku, tomēr arī tas tiekot risināts.

Starp galvenajiem festivāla izpildītājiem minami tādi mūziķi kā somu simfoniskā metāla izpildītāji «Apocalyptica» un krievu poproka grupa «Mumiy Troll», kas festivāla pirmajā vakarā spēlēs uz «LMT» skatuves, kā arī ritmiskās mūzikas izpildītāji - duets «Nico&Vinz» no Norvēģijas, kas festivāla apmeklētājus priecēs naktī uz svētdienu.

 

Tavs vasaras piedzīvojums!!! :=)

Friday, July 10, 2015

Komentāri (84)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu