Vēlies būt perfekts vīrietis? Lūk, pieci Aleksandra Sokolova padomi (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no privātā arhīva

Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs sociālajā vietnē «Facebook» publicējis piecus padomus vīriešiem. Šie padomi jau izpelnījušies atzinību, kā no vīriešiem, tā arī no sievietēm.

Šie ir daži ieteikumi vīriešiem. Manas pārdomas balstās uz tūkstošiem stāstu, ko esmu dzirdējis no savām modelēm. Meitenes ļoti bieži man stāsta par to, kas viņas neapmierina attiecībās. Esmu dzirdējis tik daudz, ka perfekti saprotu, kādam ir jābūt perfektam vīrietim,» uzskata Aleksandrs.

Ir taču tik vienkārši būt labam puikam! Vīrieši, kuri grib noturēt savu meiteni, bieži rīkojas pilnīgi pretēji! Lūk, Sokolova ieteikumi:

1. Milzīga nozīme ir uzmanībai un komplimentiem. Katru dienu ir jāskatās un jāmeklē, kas viņā ir labs, lai izteiktu pamatotu komplimentu. Tas ir īpaši svarīgi, kad attiecības ir jau ne pirmo gadu. Jauna frizūra, manikīrs, kleita – pasaki viņai, ka tev patīk un ka viņai piestāv! Pat ja viņa tikai izmazgāja matus, nav grūti taču noskūpstīt un pateikt, ka viņai ir tik forši un smaržīgi mati! Tikai daži vārdi, bet viņa smaidīs visu dienu!

2. Nevajag viņu ierobežot. Nevajag teikt viņai, ko darīt un ko nedarīt. Ar kādām draudzenēm tikties, ar kādām ne. Tu viņu neizmainīsi, bet tas spiediens, ko viņa jutīs, tikai pasliktinās attieksmi pret tevi. Nekādā gadījumā nedrīkst līst viņas «Facebook» vai telefonā. Jo vairāk sievietei atļaut, jo mazāk viņai gribas visādas muļķības. Jo vairāk brīvības, jo labāka meitene viņa būs! Viņai nepatīk justies, tā it kā tu viņai neuzticētos. Un nevajag viņai neko pārmest.

3. Ir dažas nianses, kuras arī ir svarīgas: Draudzene nav vainīga, ka tev šodien ir slikta diena. Nevajag viņai likt saprast, ka tev nav noskaņojuma. Tas nav viegli, bet tomēr ārkārtīgi labi, ja tu spēj sevi kontrolēt un pat savās melnajās dienās būt jauks pret viņu. Neuzgrūd viņai savas problēmas!

4. Var izdomāt daudz attaisnojumu, bet sievietēm vienmēr patīk, ka vīrietis ir atlētisks. Figūru kā fitnesa trenerim «uztaisīt» grūti, bet nepieļaut alus vēderu un tievas rokas var katrs. Nopērc sev daudz smaržas un panāc, lai tu vienmēr vienmēr smaržotu labi. Noorganizē tā, lai viņa tevi neredzētu vecās un netīrās drēbēs. Neskūpsti viņu, ja neesi noskūts. Seko, lai tev vienmēr būtu nogriezti nagi. Un vēl svarīgs moments – nekāda seksa, ja tu neesi perfekti tīrs un smaržīgs.

5. Un galvenais! Nekad, nekad nejoko par lieko svaru vai mazām krūtīm!

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu