Ar sekām jārēķinās! Džastins Bībers nožēlo kailfoto publicēšanu (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Popmūzikas superzvaigzne Džastins Bībers atvainojies cilvēkiem, kurus aizskāris viņa kailfoto, un viņš to izņēmis no sociālās vietnes «Instagram.com» profila.

Dziedātājs tīmekļa vietnē «Instagram» pagājušajā nedēļā pievienoja fotogrāfiju, kurā stāv uz jahtas klāja pilnīgi kails un rāda ar pirkstu uz krasta līniju sava atvaļinājuma laikā Bora Bora salā.

Fotogrāfijā Bībers stāv ar muguru pret kameru, tādējādi var redzēt viņa pilnībā atsegto sēžamvietu. Pie fotogrāfijas īsi un kodolīgi rakstīts «Skaties.» Dažu stundu laikā fotogrāfija saņēma 1,2 miljonus «like» («patīk») novērtējumu.

Tomēr Bībers izņēmis fotogrāfiju, kad saprata, ka to redz arī viņa mazākie fani.

«Es no «Instagram» izdzēsu fotogrāfiju, kurā redzama mana sēžamvieta. Nedomāju, ka tā bija slikta, vienkārši kāda man tuva cilvēka meita seko manam «Instagram» profilam un viņai bija kauns, ka redzēja manu dibenu, un es patiešām nebiju par to aizdomājies. Un es jutos vainīgs, ka viņa jutās slikti,» raksta Bībers.

«Ja kāds jūtas aizvainots, es atvainojos. Tas bija domāts kā joks, bet es nepadomāju par to, ka šo fotogrāfiju redzēs arī mani mazākie sekotāji! Mīlu jūs visus!»

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu