Nepatīkamu situāciju piedzīvojusi Mihaela Šūmahera ģimene (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Bijušā «Formula 1» čempiona Mihaela Šūmahera sieva Korinna iesūdzējusi tiesā trīs dzeltenās preses izdevumus par nepatiesas informācijas izplatīšanu saistībā ar viņas vīra veselības stāvokli.

Prese izplatījusi informāciju, ka Šūmahers jau izteicis savus pirmos vārdus un ārstējas ar speciālās terapijas palīdzību, uz ko viņa sieva Korinna ātri reaģējusi, uzsākot tiesvedības procesu ar preses izdevumiem, kuri nepatieso informāciju izplatījuši.

Kā ziņo ārvalstu mediji, Minhenes apgabaltiesa aizliegusi jebkādus ziņojumus par bijušo autobraucēju, kurš joprojām nespēj pārvietoties pēc smagā slēpošanas negadījuma 2013. gadā, kas atstāja paliekošas galvas traumas.

Tiesa atzinusi, ka preses izdevumi pārkāpuši Šūmahera privātumu un viņš kritis spekulāciju nežēlastībā. Žurnāls «Bunte» vēstīja: «Dažreiz Šūmahers atver acis un jūt Korinnas mīlestību..» Tikmēr izdevums «Freizet Revue» rakstīja: «Lieliskas ziņas! Šūmahera pirmie vārdi dod lielas cerības!»

Lai arī viņa tuvinieki veikuši visus iespējamos piesardzības pasākumus, lai novērstu sabiedrības lielo interesi par bijušā autobraucēja dzīvi, preses izdevumi joprojām turpinājuši ziņot par Šūmahera veselības stāvokli.

Tiesa lēma, ka Šūmahers ticis attēlots kā bezpalīdzīgs un neaizsargāts, un ir jāierobežo sabiedrības brīvā piekļuve autobraucēja dzīves detaļām, norādot, ka tā ir klaja iejaukšanās cilvēka privātajā dzīvē.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu