Amerikāņu mūziķim jāmaksā kompensācija par seksa video (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu reperim un aktierim «50 Cent» jāizmaksā piecu miljonu ASV dolāru (4,47 miljonu eiro) kompensācija par seksa video nopludināšanu internetā.

2008.gadā uzņemtajā videoierakstā redzama Lastonija Levistone, kas iesniedza prasību Ņujorkas tiesā par video publicēšanu bez viņas piekrišanas.

Videoieraksts «50 Cent» rīcībā nonāca 2009.gadā, kad viņam bija nesaskaņas ar konkurējošu reperi Riku Rosu, kuram tolaik bija attiecības ar Levistoni. Ierakstu «50 Cent» nodevis Levistones bijušais draugs Moriss Merijs, kurš arī redzams videoierakstā.

«50 Cent» seksa video papildinājis ar aizskarošiem komentāriem un ievietojis internetā, kur tas plaši skatīts.

Levistone tiesā pieprasīja 20 miljonu dolāru kompensāciju no repera par videoieraksta publiskošanu bez viņas piekrišanas un par nodarīto morālo kaitējumu.

Ņujorkas zvērināto tiesa nolēma, ka «50 Cent» cietušajai jāizmaksā piecu miljonu ASV dolāru kompensācija. Zvērinātie turpina apspriesties, vai reperim piemērojams arī sods.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu