«Ryanair» piedāvā īpaši izdevīgus piedāvājumus grieķiem un tiem, kuri dodas uz Grieķiju (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ATom.UK, CC BY-SA 2.0

Zemo cenu aviokompānija «Ryanair» nolēmusi krīzes apstākļos atbalstīt Grieķijas iedzīvotājus, trijos Grieķijas iekšzemes maršrutos piedāvājot biļetes par aptuveni septiņiem eiro, vēsta ārvalstu mediji.

Īpašās cenas būs spēkā no 13.līdz 26.jūlijam maršrutos Atēnas-Hanja (Krēta), Atēnas-Rodas sala un Atēnas - Saloniki.

Sākot ar 13.jūliju līdz pat oktobrim aviokompānija arī samazinās cenas starptautiskajos maršrutos no Lielbritānijas uz Grieķiju. Lidojums no Londonas uz Korfu salu un atpakaļ turpmāk maksās aptuveni 59 eiro. Biļešu cena maršrutā Mančestra - Korfu būs 86 eiro, bet Glāzgova - Korfu - 102 eiro.

Pagājušajā nedēļā tika ziņots, ka «Ryanair» cenšas vienoties ar Grieķijas varas iestādēm par iespēju divu nedēļu garumā piedāvāt grieķiem bezmaksas aviobiļetes atsevišķos iekšzemes maršrutos.«Ryanair» pārstāvis medijiem norādījis, ka tas ir kompānijas labas gribas žests Grieķijas ekonomiskās krīzes apstākļos.

Pārstāvis norādīja, ka arī Atēnu lidosta paudusi gatavību atteikties no nodokļiem, taču šo priekšlikumu noraidīja Grieķijas valdība.

Iepriekš «Ryanair» atļāva grieķiem iegādāties aviobiļetes skaidrā naudā, neskatoties uz to, ka kompānija strādā galvenokārt ar bezskaidras naudas norēķiniem.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu