Rīgā būs satiksmes ierobežojumi (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgā notiekošā starptautiskā folkloras festivāla «Baltica» laikā tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana vairāku Rīgas ielu posmos, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu koordinatore Agnese Lūse.

Jau no šodienas līdz 30.jūlijam tehniskā aprīkojuma montāžas un demontāžas darbu veikšanai Doma laukumā tiks novietoti pasākuma organizatoru tehniskie transportlīdzekļi ar organizatoru izsniegtām speciālām caurlaidēm.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana tiks aizliegta no15.jūlija plkst.8 līdz 18.jūlija plkst.20 11.novembra krastmalā, posmā un virzienā no Bīskapa gātes līdz Muitas ielai (Vecrīgas pusē) un Krasta ielā (Daugavas pusē) pie Salu tilta, 17.jūlijā no plkst.8 līdz plkst.22 Eksporta ielā, posmā no Hanzas ielas līdz Katrīnas ielai (Viesturdārza pusē).

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana tiks aizliegta arī no 15.jūlija plkst.9.30 līdz 18.jūlija plkst.20 Krišjāņa Barona ielā, posmā no Elizabetes ielas līdz Alfrēda Kalniņa ielai (Vērmanes dārza pusē).

Iepriekšminētajās vietās atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu.

Festivāla pasākuma laikā 15.jūlijā no plkst.17 līdz tā beigām tiks aizliegta velorikšu, elektromobiļu un zirgu pajūgu satiksme Doma laukumā.

Par pasākumu norisi ir atbildīgs Latvijas Nacionālais kultūras centrs.

Ierobežojumi neskars transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu