Labdarības akcija - liela izmēra apavi par brīvu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Panthermedia/Apollo

Šonedēļ, no 17.jūlija līdz 18.jūlijam, lielo izmēru apavu veikalā «Apavi 40 +» norisināsies labdarības pasākums - jau 8. apavu maiņas un ziedošanas dienas. Labdarības pasākuma ietvaros ikvienam interesentam būs iespēja par brīvu saņemt līdzcilvēku ziedotus liela izmēra apavus, kā arī pašiem labprātīgi ziedot savā īpašumā esošus liela izmēra apavus, kas vairs netiek valkāti, bet kādam, kuram, iespējams, ir grūtāk iegādāties jaunus liela izmēra apavus - varētu būt patiesi noderīgi, portālu «Apollo» informēja SIA «ASEIM» valdes priekšsēdētāja Ilona Eizengrauda.

Lielo izmēru apavu veikals «Apavi 40+» kopā ar saviem klientiem vēlās palīdzēt cilvēkiem. Mēs no sirds izprotam, cik ļoti svarīga loma ikdienā ir piemērotiem apaviem, tieši tādēļ jau 2011.gadā tika uzsākta apavu maiņas/ziedošanas dienu organizēšana, kuru ietvaros ikvienam interesentam tiek piedāvāta iespēja gan ziedot liela izmēra apavus, gan arī saņemt labdarībai ziedotos apavus bez maksas. Tāda iespēja būs arī šoreiz. Ziedošanai/maiņai tiks pieņemti liela izmēra apavi: sieviešu apavi no 40. izmēra un lielāki, bet vīriešu apavi no 46. izmēra un lielāki.

Labdarības pasākums «8. liela izmēra apavu maiņas/ziedošanas dienas» norisināsies tikai divas dienas: piektdien, 17.jūlijā, no plkst. 11:00 līdz 19:00 un sestdien, 18.jūlijā, no plkst.10:00 līdz 16:00 lielo kurpju mājās - lielo izmēru apavu veikalā «Apavi 40+», kas atrodas Rīgā, Kr. Valdemāra ielā 38 (ieeja no Ģertrūdes ielas).

Savukārt, ja apavus ir vēlēšanās tikai ziedot - to ir iespēja izdarīt arī pirms labdarības akcijas dienām, atnesot ziedošanai paredzētos apavus uz apavu veikalu «Apavi 40+».

Lūgums ziedotājiem/maiņas veicējiem, cieniet viens otru un pirms ziedošanas rūpīgi pārliecinieties vai attiecīgie apavi ir tīri un vēl valkājami.

Turpinot tradīciju, visi apavi, kas nebūs atraduši jaunu īpašnieku, tiks nodoti labdarībai - ziedot.lv Labdarības mājai.

Katrs klients, kurš atnesīs apavus labdarībai, saņems nelielu dāvanu no lielo izmēru apavu veikala «Apavi 40+», kā arī šajās dienās izmantojamu īpašu atlaidi 5 % apmērā jaunās kolekcijas apavu iegādei, bet veikala klienta kartes īpašniekiem tiks piedāvāta 10 % atlaide.

Iepriekšējās septiņās ziedošanas reizēs kopumā tika ziedoti 969 apavu pāri, no tiem jaunus īpašniekus atrada 689 pāri, bet 280 apavu pāri tika ziedoti labdarībai.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu