Daugavas koncertzālē notiks Aijas Andrejevas koncerts «Soļi» (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 16.jūlijā, plkst.20 Daugavas koncertzālē notiks Aijas Andrejevas koncerts «Soļi», kurā dziedātāja svinēs savas dziedātājas karjeras desmit gadu jubileju.

Kā aģentūru LETA informēja koncerta organizatori, programmā «Soļi» dziedātāja iekļāvusi savas iemīļotākās dziesmas no iepriekšējos gados izdotajiem albumiem.

Kopā ar radošo komandu Kaspara Ansona un Kristapa Krievkalna vadībā Andrejevas izpildījumā izskanēs «Kafijas krūze», «Tu un es», «Kā neviens», «Dvēselīte», kā arī Kārļa Lāča komponētie skaņdarbi no albumiem «Ziedonis. Lācis. Sievietes.» un «Mežā».

«Katru dziesmu, ko iekļāvu šī koncerta programmā, uztveru kā veltījumu kādam man nozīmīgam posmam vai cilvēkam - tam, kas man licis notikt kā māksliniecei,» stāstīja Andrejeva. Māksliniece uzsvēra, ka programma un singls «Soļi» tapis, ieguldot visu sirdi. «Man ir liels prieks, ka varu sniegt tādu dāvanu klausītājiem un draugiem, ņemot vērā, cik ļoti daudz es pati esmu saņēmusi no viņiem šo desmit gadu laikā. Es zināju, ka gribēju īpaši nosvinēt šo jubileju, un man nekas nelikās labāk, kā to darīt kopā ar draugiem un atbalstītājiem. Nu jau, pateicoties lielajai skatītāju interesei un pieprasījumam, svinam jubileju gada garumā. Es varu tikai cerēt, ka vēl pēc desmit gadiem būšu ar esošajiem un daudziem jauniem draugiem un klausītājiem.»

Ieeja koncertā būs jau no plkst.19. Biļetes, sēdvietas un galdiņi pieejami «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu