Žannas Friskes tēvs vaino meitas vīru Dmitriju (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Mūžībā aizgājušās dziedātājas Žannas Friskes ģimene joprojām atrodas uzmanības lokā. It īpaši Friskes tēvs Vladimirs, kurš piekritis vairākām intervijām dažādos krievu televīzijas raidījumos.

Vladimirs Friske intervijā krievu televīzijas kanālam «Russia-1» atklājis, ka nav apmierināts ar Friskes vīru Dmitriju Šepeļevu. Viņš uzskata, ka Dmitrijs Žannai blakus varēja būt daudz vairāk, kā arī varējis būt daudz atklātāks.

«Kad Žanna saslima, viņai apkārt bija tikai mana sieva un dēls Platons,» intervijā teicis Vladimirs, bilstot, ka Dmitrijs nenācis pie viņas ilgu laiku.

«Es piedāvāju Žannai doties uz slimnīcu, bet viņa teica, ka gaidīs Dmitriju. Viņa gaidīja trīs nedēļas. Varbūt, ja viss būtu noticis ātrāk, rezultāts būtu cits. Jā, Dmitrijs darīja daudz. Viņš konsultējās ar ārstiem, bet mums bija domstarpības,» teicis Žannas tēvs.

Vladimirs atklāja, ka Dmitrijs klausījās ārstos, kuri, viņaprāt, devuši Žannai izmēģinājuma preparātus. Kad Friske piedāvājis Dmitrijam, ka vajadzētu pakonsultēties ar citiem ārstiem, viņš atteicis.

Žanna izmēģinājusi daudzus medikamentus, bet tad, kad viņa pārradusies mājās, tēvs pamanījis, ka viņai tos grūti panest. Friskes tēvs uzskata, ka šie medikamenti Žannas veselību tikai pasliktinājuši.

Pēc notikušā Dmitrijs par šo konsultējies ar ārstiem Losandželosā, bet viņu teikto Friskes tēvam tā arī nav atklājis.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu